Pao dogovor, ostali samo pregledi, evo ko stiže na "Enfild" već prvog januara!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.12.2019.
18:17
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme.

EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN
EPA-EFE/EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Po ekspresnom postupku, Liverpul je dogovorio prvo pojačanje za zimski prelazni rok.

Kao što smo danas i najavili, to je Takumi Minamino iz Salcburga.

Džejms Pirs sada prenosi da Japanca od prelaska na "Enfild" dele samo lekarski pregledi, pa je jasno da je transfer praktično gotova stvar.

On ističe i da je Liverpul u borbi za njegov potpis pobedio Borusiju Menhengladbah, Milan i Mančester junajted, a potvrdio je i da će "Redsi" za njegove usluge platiti svega devet miliona evra, koliko su zaradili za prodaju Rajana Kenta Rendžersu.

Sjajan posao Liverpula, ostalo je još samo da Minamina vidimo u novom dresu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Friday, 13.12.2019
13:02

Tipicno Klopovo pojacanje, mlad, brz, odlicna tehnika I radna etika, moze da pokrije vise pozicija u napadu! Cena niska, tako da nece biti velikog pritiska, a Minamoto moze samo da zablista. Azijsko trziste je bitno za FSG, tako da je on klauzulu isplatio samim prelaskom u LFC.

avatar
Wizard08
Friday, 13.12.2019
01:20

Mozda je bolje da ostane u salzburgu,do leta a potpisati ga sad .msm da imamo igraca u napadu za aovu sezonu.mada treba zamena za manea

avatar
_mladen_
Friday, 13.12.2019
10:52

Zasto bi to radili? Decko treba sto pre da se uigra, pogtovo sto ne znas kada ce ti zatrebati igrac u toku sezone. Pogotovo sto je drugaciji od onoga sto trenutno ima Liverpul.

avatar
xman
Thursday, 12.12.2019
21:58

nastavlja se pametna kupovina, prodas pa kupis. Ovaj transfer takodje pokazuje kako Liverpul funkcionise. Dakle, sve transfer vijesti koje najavljuju moguci dolazak nekih igraca su laz, a transferi ce biti javni tek kad budu zavrseni.

avatar
_mladen_
Thursday, 12.12.2019
21:12

Fantasticna vest, pogotovo kakvog igraca dobijaju za 8 miliona.

avatar
äxwell
Thursday, 12.12.2019
21:08

Ovako se to radi. U jednom danu se pojavi informacija o interesovanju i do kraja dana transfer je skoro pa gotov. Nema drame, nagadjanja i spekulacija. Ovako je i Fabinjo doveden. Navodno juce su se igraci Lvpa okupili i trazili od Klopa da dovede Minamina koji je sve to sa smjehom ispratio znajuci da je taj transfer u Lvp skoro zavrsen.

avatar
Paul Kersey
Thursday, 12.12.2019
20:47

Pojačanje taman kakvo nam treba u ovom momentu. Može da pomogne, ali ne remeti harmoniju.

avatar
L F C
Thursday, 12.12.2019
20:03

Moram reci odlican igrac, za taj novac. Dobro je to sto je mlad, perspektivan i ima vremena da uci i da se razvija. A kako znamo kako klop radi sa mladim igracima, bice pun pogodak.