Parižani izvisili - Ostali bez Ozila i Vilijana, sada im Pep krade "Dijamant"!?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 31.01.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

A gde Siti umeša svoje prste...

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

U Pari Sen Žermenu je vanredno stanje, od kada je postalo jasno da će Nejmar morati na dugu pauzu Tomas Tuhel je smišljao kako da nadomesti njegov izostanak sa terena.

Mesut Ozil je izbio u prvi plan, "Sveci" ga žele na pozajmicu, ali Nemac ih je odbio jer smatra da se neće ustaliti u tim kada se Brazilac vrati.

Parižani su svratili i u obližnji Čelsi odakle su želeli da dovedu Vilijana, međutim sada je londonski klub bio taj koji "stavio rampu"

Na kraju, PSŽ se okrenuo najsigurnijem rešenju u vidu fudbalera Di Si Junajteda Lućanu Akosti, omaleni Argentinac ima nadimank La Joja (dijamant) i iza sebe ima sjajnu sezonu u MLS ligi - na 36 utakmica postigao je 11 i asistirao kod 15 golova.

Francuzi su ponudili 10 miliona dolara, Amerikanci su pristali, ali se u poslednjem trenutku sada umešao i Mančester siti koji je ponudio istu svotu novca.

Argentinac koji ima 24 godine se trenutno nalazi u Evropi, za sada nema informacija gde bi mogao biti, pa nema sumnje da nas čeka uzbudljiv prelazni rok koji u Engleskoj traje do ponoći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 31.01.2019
21:43

Acosta je odlican igrac

avatar
Mangus
Thursday, 31.01.2019
19:55

Nema mi logike da jure veznjaka zbog toga sto se nejmar, koji jr krilo povredio. Imaju di mariju, drakslera, mbapea, dovoljno igraca.
Pre ce biti da je zbog rabioa