Parker spremio keca u rukavu, King "glumi" Mitrovića?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.02.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Poznati napadač mogao bi dođe u Fulam.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Reprezentativac Norveške i višegodišnji fudbaler Bornmuta Džošua King mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da postane novi napadač Fulama, prenose mediji na Ostrvu.

Mendžer povratnika u Premijer ligu Skot Parker nije najzadovoljniji učinkom napadačke linije tima, pa je potegao za proverenim golgeterom u trenucima kada Fulamu predstoji velika borba za opstanak.

Udarna igla tima Aleksandar Mitrović ove sezone je postigao samo dva gola, a tek po jedan više dali su Lukman Ademola i Ivan Kavaleiro.

Fulam je posle velike pobede Brajtona protiv Totenhema u nedelju uveče pobedao timu iz zapadnog Londona na sedam bodova viška.

Sa druge strane, King je veoma poznato lice u ostrvskom fudbalu. Do ispadanja Bornmuta prošle sezone u Čempionšip igrao je čak pet uzastopnih sezona za ovaj tim u Premijer ligi.

Ubedljivo najbolji bio je u sezoni 2016/2017 kada je postigao čak 16 golova u jednoj od pet najjačih evropskih liga, a zapažen je bio i pretprošle sezone sa 12 golova.

Ove godine je u golgeterskoj krizi, pošto na 12 utakmica u Čempionšipu nije postigao ni gol.

Parker se nada da bi reprezentativac Norveške mogao da blesne u prolećnoj polusezoni kao Mitrović tokom 2017/2018 kada je praktično sam obezbedio Fulamu plasman u Premijer ligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke