Parlor savetuje Vengera: "Ovu dvojicu obavezno da kupiš!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.12.2014.
15:09
Izvor: Sportske.net

Nekadašnja zvezda Arsenala, Rej Parlor, posavetovao je svog nekadašnjeg trenera, Arsena Vengera, koga da kupi u narednom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaler Arsenala, Rej Parlor, naveo je dva ključna pojačanja koja bi po njegovom mišljenju dovela Arsenal u mnogo bolju poziciju od one u kojoj je u ovom trenutku.

Arsenal je počeo ovu sezonu nikada slabije pod Vengerom, ali su i dalje jedni od favorita da se nađu naredne godine u Ligi šampiona.

Ipak, i sam Arsen Venger je nekoliko puta ove sezone nagovestio da će dovesti "minimum jedno pojačanje", a nije isključeno da taj broj bude i veći ukoliko ekipa ne uspe da veže par dobrih rezultata tokom prazničnog ludila kada je fudbal u Engleskoj u pitanju.

"Mats Humels bi bio odlično pojačanje, on je osvajač Svetskog prvenstva i veoma dobar igrač. Što se tiče sredine terena, voleo bih da vidim Morgana Šnajderlina, trenutno je u odličnoj formi.", rekao je Rej Parlor.

Takođe, Parlor je govorio i o mogućim naslednicima Arsena Vengera na klupi Arsenala.

"Ekipa je i dalje u konkurenciji za Ligu šampiona i u konkurenciji da bude među prve četiri ekipe u Premijer ligi. Ukoliko se desi da ne budemo među prva četiri tima i ne osvojimo niti jedan trofej, mislim  da je vreme da se Arsen povuče.

Ipak, kada Arsen vidi da ne može da osvoji ništa, on će se sam povući.

Jirgen Klop je čovek kome ne cvetaju ruže ove sezone, ali je neko njegovog kalibra potreban u ovom trenutku. Bez problema menja taktiku i igrao je ranije u Ligi šampiona.

Takođe, Rudi Garsija iz Rome je dobar trener.
", rekao je Parlor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke