Peđa Mijatović izdao Real, pritiče u pomoć Barsi!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.06.2017.
12:40
Izvor: Sportske.net

Legendarni fudbaler najvećeg Barseloninog rivala, pomaže katalonskom klubu na transfer pijaci.

EPA PHOTO/ANP/Marcel Antoinisse
EPA PHOTO/ANP/Marcel Antoinisse

Povezane vesti

Barselona je zainteresovana za Osmana Dembelea iz Dortmunda i to nije tajna. Oni su pokušali da ga dovedu i minulog leta dok je još bio u Renu, ali je nemački klub bio brži i konkretniji, te se Francuz preselio na "Signal Iduna Park".

Upravo je Mijatović i minulog leta pokušao da preseli Dembelea na "Kamp Nou", ali je Borusija na kraju pobedila u trci za njegovim potpisom.

Mladi Francuz je na radaru Barse već par godina, spazili su ga pre nego što je zaigrao za prvi tim Rena, ali nisu bili dovoljno zainteresovani dok Dembele nije nastupio za prvi tim francuskog kluba.

Minulog leta su nakon sjajnih partija pokušali da ga dovedu, Mijatović je dejstvovao kao posrednik između Barselone i njegovog tadašnjeg agenta Sambaga.

Na kraju je kao što smo rekli Dembele potpisao za "Milionere", u međuvremenu mu je skočila cena, pa je promenio i agenta, sada ga zastupa dotični Musa Sisoko.

Mijatović će ovog leta pokušati da ubedi i novog agenta mladog fudbalera da privoli svog klijenta da se preseli u Barselonu, ali i da nagovori Borusija da pristane na manje novca. Nemaci navodno traže 89 miliona evra za njegove usluge.

Mijatović će u konstantnom kontaktu sa sportskim direktorom Barse Robertom Fernandezom, sa kojim je u prijateljskim odnosima još od vremena kada su zajedno branili boje Valensije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Thursday, 15.06.2017
18:48

Blago njemu akoga zastupa Musa Sissoko :D

avatar
Thursday, 15.06.2017
14:54

Njima moze samo pomoci upumpavanje ogromnih para nekih Arapa... Ojadio ih MSN sa platama,jos skraceni odlucuje ko dolazi,dovesce 5 krila u vezni red,komedija...

avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 15.06.2017
18:51

oni imaju od slijedeće sezone mnogo vise.para od vas

avatar
Thursday, 15.06.2017
19:23

mnogo lose si obavesten...real nije kupovao dve godine,uzece samo mbapea, a budzet nisu ni hteli da objave , iz postovanja prema rivalu :))) donaruma dolazi sledece godine , i to je to ...

avatar
Los Vikingos
Thursday, 15.06.2017
13:49

Kakve veze sa ovim ima Mijatovic kao bivsi igrac i sportski direktor koji je odavno u penziji. Svasta ce ljudi napisati da bi izazvali svadje na relaciji Madrid-Barsa.

avatar
CZYNWA
Thursday, 15.06.2017
13:19

Dobro im je pomogao, cim je Dembele na kraju zavrsio u Borusiji.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 15.06.2017
13:13

Mijatovic ce ga pre dovesti u Real.

avatar
R E V O L T
Thursday, 15.06.2017
12:55

Bolje da to urade pre nego sto ga uzme rajola jer je navodno to veoma blizu realizacije, a onda ce i plata i provizija da budu frapantne stavke i jos veci horor nego sto moze da se zamisli sto ovaj mali sigurno i hoce da izbegne posle svega sto je doziveo, a to prepustanje svih briga jeste karta na koju taj vepric redovno i igra. Inace, i Lihtstajnerov brat Marko je letos bio umesan u transfer u Borusiju jer je svojim tajnim (ili mozda manje tajnim) kanalima ucestvovao u izbacivanju Sambagea i njegovog saradnika iz price na problematican nacin koji se bas granici sa etickim.

avatar
FaStee
Thursday, 15.06.2017
12:53

Nece obozavateljki da se potpise na barsin dres,a sad im kao dovodi igraca...