Pep progovorio i o Aleksisu, kreće li nova ''ofanziva'' na fudbalera Arsenala?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.12.2017.
17:56
Izvor: Sportske.net

Posle remija sa Kristal Palasom, strateg Mančester sitija govorio na još jednu temu koja već dugo zanima navijače ovog kluba.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Mreže su mirovale u duelu Kristal Palasa i Mančester sitija, ''Građani'' su prekinuli seriju pobeda u Premijer ligi, ali su i izvesno vreme ostali bez pomoći napadača Gabrijela Žezusa koji je zbog povrede napustio igru u 23. minutu.

Taj detalj je dodatno pojačao spekulacije o transferu Aleksisa Sančeza iz Arsenala u Mančester siti, koje traju još pd letos, kada je klub sa ''Etihada'' nudio 60 milina funti za njega.

Naravno, novinari su Pepa Gvardiolu pitali i o tom potencijalnom transferu, ali utisak je da on nije optimista. Ili samo želi da ostavi takav utisak...

''Ne znam. On je fudbaler Arsenala i mislim da će tamo i ostati. Mi za dva dana već igramo sledeću utakmicu, a potom ćemo imati sastanke i videti šta je najboje za nas. Ali, ono što sada mogu da kažem, to je da je Aleksis fudbaler Arsenala'', istakao je Gvardiola.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
audispirit
Sunday, 31.12.2017
20:01

Ako Aleksis predje u Siti, samo ce da pogorsa igru koju je formirao Gvardiola. Pogledajte samo u Arsenalu koliko on lopti po mecu izgubi, i koliko akcija upropasti!! Previse komplikuje i nije igrac za timove koji su favoriti na svim frontovima.

avatar
Maksimus
Monday, 01.01.2018
12:31

Da nije bilo tog istog igraca, Arsenal bi ladio 7. mesto, drugacije je u drugom timu, nova zelja i ambicija..

avatar
zzhn
Sunday, 31.12.2017
19:26

Sta nam to novo isprica Gvardiola tebro