Pep sa otvorenim kartama, sveža krv, vezista i dva beka za Siti u novoj deceniji!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.02.2019.
11:29
Izvor: Sportske.net

Vrlo je jasno šta namerava Pep Gvardiola, dva ili tri pojačanja na programu na leto, znaju se i imena...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Pep Gvardiola je i ranije najavio da će tokom leta dovesti dva ili tri pojačanja. U planu je zamena za Fernandinja, ali i levi bek zbog povreda Mendija i manjka konkurencije na toj poziciji.

Pošto mu je umakao De Jong, sada pokušava da završi posao za Ndombelea iz Liona, Žan Mišel Ola, predsednik Francuza bi pustio vezistu za oko 80 miliona evra, interesuje se i Juve, kao i Junajted, ali za njih bi ovi potezi bili vezani za prodaju nekih igrača, recimo Freda, ili kada su Italijani u pitanju Kedire i Matuidija, tako da Siti izgleda ima otvoren put.

Što se levog beka tiče, izbor je Ben Čilvel iz Lestera koga želi i Arsenal, još iz Vengerovog vremena kada je bio klinac.

Još jedna opcija za desnog beka gde bi Danilo mogao da napusti klub, za Gvardiolu je odlični Bisaka iz Kristal Palasa koji je eksplodirao ove sezone. Momak porekom iz Konga je već zaigrao za mladu reprezentaciju Engleske i sigurno bi bio pojačanje za budućnost, pošto Pep želi da podmladi ekipu.

U toj budućnosti možda bi moglo da bude mesta za Dibalu, koga je navodno Siti naciljao kao zamenu za Kuna Aguera u narednim sezonama, ali do tog transfera sigurno neće doći tokom leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.02.2019
19:19

Jednostavno je. Ako Pep ne donese LS Sitiju njegova epizoda ce se smatrati neuspesnom bez obzira sta uradio u engleskoj. Ako recimo sad zavrsi drugi ne vidim razliku u odnosu na Mancinija i Pelegrinija. I oni su doneli titulu i kupove. Ne dovodis najskupljeg trenera i potrosis 600m da ne bi uzeo LS.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 14.02.2019
15:02

Ndombele je sjajan ali nema sanse da toliko izvuku za njega mozda 60tak mil, bilo bi sjajno kada Pep uzeo od nas Freda ili Lyon kada bi prihvatio Freda i novac.