Perez ne odustaje, Lopetegi "smenjen" posle Plzena!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.10.2018.
10:35
Izvor: Sportske.net

Sad mu izgleda ostaje samo da ispuni obaveze iz ugovora...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Žulen Lopetegi je bio na ivici otkaza odmah posle pobede nad Plzenjom. Naime, neubedljiva partija Reala je toliko iznervirala Pereza da je odmah želeo da smeni trenera, ali su ga direktori na improvizovanom sastanku ubedili da to ne čini pre "El Klasika".

Naime, Perez je bio besan zbog neubedljive igre i on veruje da će Real izgubiti od najvećeg rivala i bez Mesija na terenu.

Plan je bio da uruči otkaz Lopetegi i odmah imenuje Skolari, kao privremeno rešenje dok ne sačeka rasplet oko Kontea ili Murinja.

Ali, Anhel Sančez, direktor kluba se usprotivio, rekao predsedniku da bi to dodatno poremetilo igrače koji drže stranu treneru, uz to, treba isplatiti i blizu 20 miliona Lopetegiju.

Stiče se utisak da je Perez odustao jer nema nikakvo rešenje, ali praktično čeka vikend, ako ostane bez bodova, Lopetegi i ne mora da se vraća sa timom za Madrid...

Predsednik Reala će se pokriti otkazom kao kišobranom, iako većina smatra da je on glavni krivac, za odlazak Ronalda i nedovođenje pojačanja.

Ali, ceh plaća najslabija karika, u ovom trenutku Lopetegi koji od početka nije imao podršku Pereza.

Kada predsednik Reala nešto odluči, stvari su gotove, praktično, to što će Lopetegi sedeti na klupi u "El Klasiku" ne znači ništa, čak i da pobedui, prvi sledeći kiks će značiti kraj za bivšeg selektora Španije.

"On je već smenjen, i sam to zna, sada samo čuva klupu za novog trenera"
, konstatuje list "Poverljivo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
21:18

Pise Skolari? Mislite Solari.

avatar
Thursday, 25.10.2018
15:27

problemi a,koga zove na slici sudce

avatar
Badr Hari
Thursday, 25.10.2018
14:15

A da je Ramos na početku umesto stative pogodio mrežu, pa da je... itd, itd., onda bi ista ova igra Reala bila 'ubedljiva', jer bi Plzen bio ispraćen sa 5 komada u mreži. Iako Lopetegi ne spada u sam trenerski vrh, svakako nije kriv za sve prečke, stative i odbrane protivničkih golmana, ali jeste 'kriv' što je mnogim igračima Reala omogućio da pokažu da znaju da igraju fudbal (a ne samo da gađaju izlizanog loptama u petarac), 'kriv' je što su utakmice Reala bar duplo lepše za gledanje i što na svakoj ovogodišnjoj utakmici Reala možemo da vidimo po makar 2-3 vrlo lepe akcije, kakve nismo od njih imali prilike da vidimo godinama unazad. E sad što to nekada ne prate golovi i pobede sa velikom gol razlikom... i to je fudbal. Neka mu u nokaut fazi LŠ Perez obezbedi isto što i Zidanu (Rocchija, Klatenburga, Olivera, Kassaija, Čakira & Co.) i biće on sasvim sigurno 'magični Lopetegi'. :D

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 25.10.2018
14:07

Cvetko Peric je izgubio kompas. Otisli trener i prva zvezda tima zbog njega a niko nije hteo na klupu i sada je frka a svi znaju da je on kriv za situaciju, niko drugi. Lopetegi je imao iluzije da je dovoljno veliki za tu klupu ali mislim da je i on shvatio a ko god da ga zameni verovatno ce voditi najlosiji real u ovom milenijumu.

avatar
GoHard
Thursday, 25.10.2018
13:23

Bio je smenjen pre 2 nedelje, pa pre nedelju a komentari gde pitam o tim smenama mi se ne smeju objaviti, profi sajt :D

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 25.10.2018
11:20

Bitno napustio je repku pre SP samo da bi potpisao za Real Madrid ! Karma ?

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 25.10.2018
10:58

Kako je samo Real djelovao mocno protiv Rome, ne mogu da vjerujem da su se ovako srozali. Bez obzira na sve, protiv Barse bi motivacija trebala biti na nivou, a kad je tako - Real sigurno nije bez sansi. Dobra igra i pobjeda u El Klasiku spasavaju sigurno Lopetegija, a ko zna - mozda daju ekipi impuls za seriju pobjeda...