Perez promenio plan oko veziste, kakav će biti odgovor Zidana?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 10.08.2019.
11:04
Izvor: Sportske.net

O čemu se radi? Otpao izgleda i Holanđanin, posle Pogbe...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Real Madrid je promenio planove. Iako se veruje da će do kraja avgusta pokušavati da kupe Pogbu, to više nije realna mogućnost.

Perez se okrenuo svojoj želji Nejmaru i izgleda da je to jedini igrač koji bi mogao da stigne u klub do kraja prelaznog roka.

Ipak, šta se dešava sa vezistima?

U ovom trenutku nema naznaka da će ovog leta Merengesi dovesti Donija Van de Beka. Naime, smatraju da je prerano, da imaju previše igrača i da bi bilo najbolje sačekati godinu dana. Razmišljaju čak da postignu dogovor sa igračem, a onda sačekaju 2020.

Što se Eriksena tiče, i dalje se provlače priče da će on biti rešenje u finišu prelaznog roka, ali Zidan nije oduševljen. Zbog toga je teško očekivati da Perez izbroji 70 miliona evra za fudbalera kome ugovor ističe naredne godine, a da on bude u drugom planu.

Već smo rekli, kako bi neutralisao nedolazak Pogbe, Zidan ima plan da Azar igra u veznom redu, odnosno u formaciji 3-5-2, da ima praktično neogračničenu slobodu. Iza njega bi trebalo da budu Kros i Kazemiro, ili Modrić i Kazemiro, Brazilac je zbog defanzivnih sposobnosti nezamenjiv i navodno je Pari Sen Žermenu rečeno da on ne dolazi u obzir kao igrač u trampi za Nejmara.

Od vezista, Zidan ima Iska koji je ipak više ofanzivac, a treba očekivati da šansu dobija Fede Valverde, Urugvajac za koga je Zidan insistirao da ostane u takmičarskoj ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 11.08.2019
09:08

Van De Beek mora da dodje u ovom prelaznom roku. Modric i Kros su dosta istroseni igraci, Isko igra vise ofanzivno, Sebaljosa smo dali na pozajmicu a Valverde je neiskusan. Tako da mora da dodje neko u veznom redu koji ce da iznosi loptu, a Holandjanin se cini kao pravi izbor.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 10.08.2019
12:39

mislim da je ovo los potez jer ekipi obavezno treba jedan novi vezni igrac koji moze da ubrza igru...sebaljos je otisao,kovacic je otisao i sad je ta pozicija dosta oslabljena

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 10.08.2019
11:12

Ovaj zidan poceo samo nesto da izvodi kako je krenuo otkaz do novembra

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 10.08.2019
12:38

bolji je od solskera 10 puta

avatar
Saturday, 10.08.2019
12:53

Ekonom je bolji.