Perez suzama ne veruje, Zidan traži samo ovog igrača, rat oko Velšanina!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.07.2020.
11:48
Izvor: Sportske.net

Nema velikog trošenja, ali Zinedin Zidan instistirta da bude doveden vezista. Slavlje od sinoć pokazale kakva je situacija oko Bejla...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Velikih transfera nema, Perez je bio jasan sinoć u trenucima slavlja. Razlog je teška situacija zbog pandemije, a predsednik Reala kaže da nije korektno tražiti od igrača da smanje primanja, a onda plaćati milionske transfere.

Pogba je već davna priča, od Mbapea, Halanda, Haverca  nema ništa, mada Zidan koji je pravi heroj ove titule, za koju kaže da mu je draža od tri Lige šampiona traži jednog igrača.

U pitanju je Kamavinga iz Rena. Naime, trener smatra da bi njegov zemljak bio odlična kupovina i da bi Perez mogao da plati makar deo od 70 miliona koliko traže Bretonci, ili da pozajmi sa obaveznim otkupom ovog fudbalera.

Ali, teško da će Perez popustiti, ne može da se oslobodi Bejla koji je juče posle pobede i titule bio potpuno po strani, gotovo nezainteresovan za slavlje.


Baner 1

Jasno, Velšaninu ne znači trofej, on je sada samo rezerva i mada Zidan optužuje medije da pokušavaju da izazovu razdor, javnost insistira da je sada lično, da se Bejl podsmeva Zidanu, da je jednostavno spreman da dve godine sedi na klupi i primi 35 miliona pre odlaska.

On neće ni da pomisli da ode, zainatio se, a i ne želi da se odrekne lagodnog života u Madridu. Klub je nemoćan, ne može da ga ponudi ni u nekoj trampi jer Bejlu niko neće platiti 17 miliona po sezoni, a i da plati, on nema ambiciju. Zanima ga da igra za Vels, a u Realu je već šest godina, osvojio je sve, smatra da nema potrebe da bilo kome šta dokazuje, tim pre što je juče proslavio 31. rođendan.

Uostalom, pogledajte ove scene sa slavlja, jednostavno, kao da jedva čeka da ode kući...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 17.07.2020
19:03

Boli ga stojko

avatar
deki trbic
Friday, 17.07.2020
17:16

kako bre ne mogu nista? das mu otkaz, zato sto se ne zalaze na terenu itd...kako poslodavac u srbiji za to da otkaz mogu i oni tako njemu da uruce xD

avatar
paok
Saturday, 18.07.2020
11:22

Tacno, das otkaz i platis 35 miliona, jedino tako moze. Ima ugovor a to da se ne zalaze mozda je tacno a mozda i ne ali on ni ne igra. Isto tako mozes oterati i nekoga ko nije ni na klupi i reci da se ne zalaze. Ugovori su ti koji stite igrace, da je drugacije oterali bi oni njega.

avatar
Mirjevac
Friday, 17.07.2020
16:26

Cestitam realu na pokradjenoj tituli uz pomic sudija i Var-a! Igraci reala nisu trebali da bacaju Zidana uvis vec su trebali sudije da bacaju uvis, one sa terena i one iz Var-a! Predsednik LaLige kritikuje sudije i Var da su sudile u korost reala, sli da nista ne preduzima, malo je za zabrinost ostalih klubova iz LaLige, kako ce te sudije i Var da sude i u ciju korist?

avatar
Offside
Friday, 17.07.2020
15:33

Pa ako cemo realno Bejl je igracina i to je pokazao i prilicno nezasluzeno sedi na klupi.Revojlt nije nastao eto tako odjednom vec je skupljan postupcima nekih ljudi.Po meni,Bejl zasluzuje da igra i Zidan pravi gresku,ako ga vec placate dajte mu sansu da igra.Sto se Kamavinge tice,nisam bas za tu opciju ako se vec trose tolike pare,dodati jos i kupiti Haverca ili jednostavno sacekati sledece leto i dovesti Mbapea ili Halanda.

avatar
Hannibal Lecter
Friday, 17.07.2020
23:07
avatar
Covek Sismis
Saturday, 18.07.2020
00:20

Brate sve si promasio. Kao prvo Zidan je u vise navrata davao sansu Bejlu iznova i iznova a ovaj mu to nije vracao na terenu. Cak naprotiv, bio je jedan od najgorih i nije mi jasno kako ima obraza da se vuce po terenu i da gleda svoje saigrace koji prolivaju krv i znoj a njega boli stojko. Sramotno od njega, jer da je pravi sportista dokazao bi treneru da vrijedi vise i preuzeo bi Ronaldovu ulogu i bio lider ekipe a ne kao curica se durio. Drugo, Kamavinga jeste najpotrebniji tip igraca jer Real osim Kazemira (najboljeg DMF na svijetu) nema defaznivnog veznog igraca.

avatar
Badr Hari
Friday, 17.07.2020
15:03

Nema velikog trošenja, ahaha. :D A za šta rade Realove sudije? Za klikere i slavu? Možda će Čakir da opljačka City i gurne Real u Lisabon za lepe oči? :D

avatar
Covek Sismis
Saturday, 18.07.2020
00:23

Badr, hajde lijepo odiebi u troskocima. Imas svoju Barsu nju prati, a Real zaobidji jer nisi dostojan protivnik za konverzaciju na civilizovanom nivou. Lupas gluposti u kontinuitetu i sa istim zarom...