Perezov galaktički projekat od milijardu evra!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.05.2020.
08:18
Izvor: Sportske.net

Real Madrid sprema da obeleži narednu deceniju, plan je zaista paklen.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Madridski As je na svojoj naslovnici danas plasirao bombastični plan Florentina Pereza, koji namerava da uloži milijardu evra u naredne dve godine.

Najveći deo novca otići će na novi Santjago Bernabeu, koji će postati najmoderniji, najveći i najmoćniji stadion u Evropi, a taj projekat će koštati vrtoglavih 800 miliona evra!

Za ovako nešto, jasno je da Real mora da uzme veliki kredit, navodno u iznosu od 575 miliona evra i to na 30 godina.

Istovremeno dok se bude gradio novi stadion, Perez će graditi i novi moćni tim, a svi znamo da će prvi novi Galaktikos biti - Kilijan Mbape. Gotovo je sigurno da Real neće dovesti Mbapea ovog leta, u godini krize, ali će zato sve biti spremno za 2021. kada će Francuz biti najveće pojačanje od dolaska Kristijana Ronalda.

Podsetićemo i na to da je Mbape predložio Parižanima da produži ugovor, ali uz obaveznu klauzulu koja će mu omogućiti lakši transfer u Real Madrid, pošto je taj klub njegov najveći san.

Iako danas to As nije pomenuo, od ranije se zna da će drugi Galaktikos biti Erling Haland, kome će od januara 2021. godine klauzula biti samo 75 miliona evra.

Baner live stream

As posebno naglašava i na to da je Perez zagrejan stvori moćni Real  kao kada je prvi put preuzeo predsedničku fotelju 2000. godine, tada je redom dovodio Luisa Figa, Zinedina Zidana, Ronalda i Dejvida Bekamom i tako obeležio prvu polovinu prošle decenije. Ipak, ta generacija nije blistala, Ligu šampiona 2002. osvojili su samo Figo i Zidan, a potom se tim "raspao" sa Ronaldom i Bekamom.

Druga era Galaktikosa sa Ronaldom osvojila je četiri Lige šampiona i dve titule u La Ligi, i to je model koji Perez sada želi da prati. Zamislite samo napad - Azar, Mbape, Haland...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Friday, 08.05.2020
20:15

Pa 2 dve trecine od tih milijardu evra odlazi na stadion i to nije ulaganje u sam tim.Drugo,"novi" Sntijago Bernabeu ce imati isto mesta kao i stari (dakle nece biti najveci u Evropi) i jedino sto ce biti najmoderniji barem neko vreme.Sto se tice pojacanja,koliko vidim svi gledaju u napad a odbrana nista.Nama treba stoper pa i bek koji ce zameniti Karvahala.Napad je potreban ali tenutno posle povratka Asensia jedino sto nam je hitno je Benzemina zamena zbog godina.Mbape ce biti premija pa kada god da se desi.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 07.05.2020
09:25

Rano je jos za govoriti ali ako Hazard sledece sezone ne bude na svom nivou moze se proglasiti za promasaj kao i Coutinho jer vec ulazi u 30u.

avatar
rademan
Thursday, 07.05.2020
09:23

Ne mora da znaci ako uzme najbolje pojedinacne igrace da ce imati i najbolji tim. Ako bude bilo mnogo egoista u ekipi nece nista osvojiti.