Pet pojačanja na zimu, za Srbina 80 miliona, on se pita!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 22.11.2021.
11:44
Izvor: Sportske.net

Edi Houv ambiciozan, Njukasl takođe, ovo je lista, koliko je realna?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Njukasl je sa novim trenerom, koji je doduše u izolaciji zbog korone osvojio bod protiv Brentforda, dali su tri gola, nije bilo dovoljno, ali je jasno da će tim igrati potpuno drugačije nego kod Stiva Brusa.

Edi Hov je dobio obećanje da će tim biti pojačan, a navodno je Njukasl već stupio u kontakt sa Fiorentinom i ponudio 80 miliona za Dušana Vlahovića. Oni su sigurni da će "Ljubičasti" prihvatiti ogroman novac, ali pitanje je želi li Srbin među "Svrake". Nije sporno da bi mogao i sam da dobije velika primanja, veća od šest miliona koje traži od drugih klubova, odnosno da bi "Svrake" mogle desetostruko da mu povećaju platu u odnosu na ono što ima u Fiorentini.

Ali, kada vam se otvaraju mogućnosti poput Juventusa, Totenhema, Atletika, možda i Sitija, teško da je Njukasl atraktivna ponuda, nije sve u novcu.

Ako ne uspeju da dovedu Vlahovića, na severu će se okrenuti Origiju iz Liverpula koji bi bio doveden na pozajmicu, a žele i Zinčenka iz Sitija koji malo igra i bio bi spreman da se preseli u Njukasl.

Potrebno je i par štopera, Tarkovski iz Barnlija je jedan, Umtiti ako raskine ugovor sa Barsom drugi, mada se i dalje pominju nezadovoljni igrači Junajteda, Džons i Baji, videćemo hoće li se na "Old Trafordu" nešto promeniti odlaskom Solskjera.

Na meti je i Lingard, od drugih vezista, Fofana iz Lensa koji je bio u Sitijevoj i akademiji Fulama, ali nikada nije odigrao seniorski meč u Engleskoj. I dalje se pominje Rabio koji bi da napusti Juve, kao i Remzi, ali sjajni Velšanin navodno želi natrag u Arsenal.

"Svrake" će čekati, kako rekosmo pet pojačanja, sve linije tima kako bi se izbeglo ispadanje iz lige, a onda na leto generalka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke