Petorica otpisanih sa "Old Traforda", Matiću stigla ponuda!

Autor: Stefan Matić
nedelja 12.01.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Veoma unosna.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Mančester Junajted je juče ubedljivo pobedio Norič sa 4:0, napadači su bili itekako raspoloženi za igru. Nova tri boda ostavlja "crvene đavole" na pet bodova od Čelsija, navijači se nadaju pojačanjima, ponajviše u veznom delu terena.

Spekuliše se da je Bruno Fernandeš veoma blizu selidbe, agent Portugalca je obavio i sastanak sa Edom Vudvordom. Sa druge strane Junajted će navodno iskoristiti januarsku priliku kako bi se "pozdravio" sa manje korišćenim igračima.

Naravno najveće ime jeste Pol Pogba, koji bi ovu sezonu mogao da upiše pod "zaboravljeno" pošto Francuz samo odlaže svoj povratak na teren. Jasna je namera veznjaka da želi selidbu, pitanje je ko može da ga priušti pošto je Real Madrid napomenuo da nema potrebe za kupovinom, dolazak Reiniera Žezusa je kupovina za budućnost.

Svoje pozive iz Italije vagaju Džesi Lingard, Ešli Jang i Tahit Čong. Kapiten Junajteda je blizu selidbe u Inter, dok se za njegovog mlađeg kolegu već neko vreme interesuje Juventus. Holanđanin ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, ovo bi bio pravi Paratićijev posao. Lingard se dovodi u vezu sa Milanom, akademac "đavola" ima težak period iza sebe.

Sa druge strane delovalo je da se Nemanja Matić svojim partijama izborio za ostanak na "Old Trafordu", ali engleski mediji pišu da naš reprezentativac ima unosnu ponudu iz MLS-a. Radi se o Čikago Fajr-u, Amerikanci su spremni da mu ponude 6.5 miliona evra po sezoni.

Nemanja Matic Mancester junajted Noric

Njihov prelazni rok traje do februara tako da im se ne žuri, u Matiću vide lidera za narednu sezonu američkog fudbala koja počinje za mesec dana. Solskjer bi ovde mogao da izvaga, to jest da u narednom periodu koristi Matića u vezi dok se ne vrati povređeni MekTominaj a onda proda iskusnog veznjaka.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 13.01.2020
07:08

Ovo može i Milan da plati, kada nema ili ima simbolično otkupa. Ovo je sitnica.

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 12.01.2020
16:13

Džesi Lingard, Ešli Jang i Tahit Čong mogu slobodno da idu, Matić će morati ostati do ljeta radi povreda veznih... Lingard moze da ide ako stigne novi ofanzivni vezni a od Younga nemamo nikakve vajde

avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
13:33

A ne radi se o Junajted-u?

avatar
mrancic
Sunday, 12.01.2020
13:08

Prodaja Matića u ovom trenutku glupost ako se ne kupi centralni vezni.

avatar
koma73
Sunday, 12.01.2020
14:29

Igrači se prodaju dok ih neko traži, ne kada ti rešiš da ih prodaš.