"Pevac" želi ostanak u Engleskoj, ali ne pita se on!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.06.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net

Desni bek se u poslednje vreme dovodio u vezu sa prelaskom na Apenine.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Fudbalska sezona je doživela svoju kulminaciju u subotu kada su u Madridu za poslednji i onaj najvredniji trofej Lige šampiona odmerili snage Totenhem i Liverpul. Uspešniji su bili "Redsi" koji su sa 2:0 doneli šestog "Ušatog" u vitrine svog kluba.

Klub iz Londona se po mnogima nije prikazao u najboljem svetlu, naredne sezone mogu ostati bez par igrača. Pre svih u tu grupu se ubraja Kristijan Eriksen kojem je ostalo samo godinu dana ugovora sa "Pevcima" a zatim i sve izvesniji odlazak Kjerana Tripijea.

Jednog od junaka reprezentacije Engleske na minulom Svetskom prvenstvu u Rusiji sve više povezuju sa odlaskom u Seriju A, tačnije vodeći dvojac "Čizme" Napoli i Juventus već duže vreme prate partije dvadesetosmogodišnjeg defanzivca.

"Voleo bih da ostanem u Engleskoj, ali šta ja tu mogu? Videću šta će se desiti, i šta klub želi. Ne znam gde ću igrati naredne sezone. Sada odlazim na odmor posle duge, teške sezone. Početkom priprema sešću sa menadžerom, agentom i popričaćemo šta i gde dalje", izjavio je Tripije za BBC Sport.

tripije

Engleski bek je u drugom delu sezone malo opao u formi, ali svakako da je dokazao svoju vrednost u više navrata ranije. Bilo bi interesantno videti reprezentativca "Gordog Albiona" u ligi poput Serije A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke