Pirlo ima predlog za Inter, bilo bi to vrhunsko pojačanje!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.09.2018.
23:56
Izvor: Sportske.net

Kakva bi to sredina terena bila.

BETA/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
BETA/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Inter je uspeo da preokrene protiv Totenhema u Ligi šampiona, u poslednjih par minuta su uspeli da postignu dva gola i tako osvoje vrlo bitna tri boda na startu ovog takmičenja.

Andrea Pirlo smatra da je Brozović odličan igrač sa puno kvaliteta, ali da bi Rakitić iz Barselone bio savršen igrač za "Neroazure".

Hrvatski reprezentativacje stigao u Barselonu 2014. godine iz Sevilje, a odigrao je ukupno 220 utakmica za katalonski klub.

Tridesetogodišnji vezista ima ugovor sa Barselonom do juna 2021. godine, a prethodne tri godine je bio neizostavni deo tima sa "Nou Kampa".

Inter se u nedavno završenom prelaznom roku povezivao sa još jednim hrvatskim veznim igračem, u pitanju je Luka Modrić, igrač Real Madrida, a da li će u narednom prelaznom roku pokušati da dovedu Ivana Rakitića? Jasno je da bi navijači voleli da vide ovog fantastičnog igrača u njihovom dresu.

Ivan Rakitic

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
V84
Thursday, 20.09.2018
13:20

Rakitic nije za bacanje iskreno, prosle godine kiksao mnogo vise. Ali previse vraca loptu sto po nekad i treba da rasiri igru. Mislim da bi uogravanje artura mela orvorilo rakiticu vrata za izlazak jer melo je tip ograca poput cavija koji treba barsi.

avatar
mosala1983
Thursday, 20.09.2018
08:46

У цвету младости, врхунско појачање.

avatar
_mladenq
Thursday, 20.09.2018
01:37

Vrhunsko pojacanje za Barsu:D