Pirlo spremio "bombu", Juve pazari u Rimu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 07.02.2021.
23:50
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li maleroznog fudbalera videti u crno-belom dresu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je sinoć slavio protiv Rome rezultatom 2:0. 

"Bjankoneri" nisu bili ubedljivi igrom, ali od poraza od Intera 17. januara Juve ima šest pobeda zaredom uz jedan primljeni gol. Za par dana ih čeka revanš susret upravo sa "neroazurima" u kupu Italije a onda i duel sa Napolijem.

Italijanski mediji su danas preneli pravu ekskluzivu - Juventus želi Zaniola!

Nikolo Zaniolo se muči sa povredom cepanja ukrštenih ligamenata, italijanski reprezentativac nije ni nastupio tokom ove sezone. Prvo cepanje ligamenata je imao tokom januara 2020. godine upravo protiv Juventusa, vratio se jula da bi septembra prošle godine doživeo cepanje ligamenata druge noge u dresu Italije. 

Između povreda Zaniolo je dokazao kako je on naredna velika stvar sa Čizme, pominjalo se i interesovanje Liverpula, ali povrede su stopirale bilo kakve pregovore. 

Njegov povratak na teren se očekuje aprila meseca, verovatno će tada Paratići i Nedved doneti konačni sud o evenutalnoj konkretizaciji interesovanja. Zaniolo je od 2018. godine u Romi, došao je u sklopu Naingolan razmene iz Intera. Vezista ima ugovor do 2024. godine, videćemo koliko su povrede umanjile njegovu tržišnu vrednost. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke