Plan na "Bridžu", Čelsi prodaje preko 10 igrača i zarađuje 200.000.000!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 13.08.2024.
10:45
Izvor: Sportske.net

Pune ruke posla.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Čelsi ima ozbiljan plan koji želi da realizuje do početka septembra meseca.

Imajući u vidu da u svom sastavu imaju veliki broj fudbalera, žele da ostvare prodaje od kojih će dobro zaraditi, a plan je da bude oko 200 miliona funti. 

Poslednje pojačanje kluba jeste Pedro Neto, stigao je ovog vikenda iz Vulvsa za 54 miliona funti, a imaju još dve ozbiljne želje do kraja prelaznog roka, a to su Žoao Feliks i Viktor Osimen. 

Verovali ili ne, upravu kluba očekuje ogroman posao do kraja prelaznog roka jer Mareska želi da radi sa grupom od 25 igrača, a znate li koliko u ovom trenutku Čelsi ima registrovanih fudbalera pod ugovorom?

Cifra ide preko 50...

Ko odlazi?

Od onih najpoznatijih, Lukaku je meta Napolija, Čaloba je na pragu Kristal palasa, Armando Broja je na listi Štutgarta i Vulvsa, a samo od njih se očekuje zarada od oko 70 miliona funti. 

Na prodaju su i Sterling, kao i Fofana, Galager, golman Kepa, a zanimljivo da je prodat već Diego Moreira, sin Almamija Moreire, u Strazbur za 1.7 miliona evra. 

Karni Čukvuemeka vredi oko 30 miliona i on je na prodaju, tu je i krilni igrač Noni Madueke, Bašir Hamphrijs je takođe interesantan mnogim klubovima...

Lista je duga, Čelsi će dobro zaraditi i u to ne sumnjamo, ali valja napomenuti da im je obaveza da prodaju ne bi li ostali u granicama Finansijskog fer-pleja. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke