Plan za Pogbu, razmena i povratak je na vidiku!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.04.2020.
21:43
Izvor: Sportske.net

Pol Pogba je mislima već otišao iz Mančester junajteda.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Juventus traži veznog fudbalera, a izbor bi mogao da padne na Pola Pogbu.

Nekadašnji fudbaler Juventusa koji je igrao svoj najbolji fudbal upravo u Torinu je ponovo meta bjankonera, a Di Marcio piše večeras da Juventus ima plan da ga vrati u svoje redove iz Mančester junajteda.

Junajted se nada sumi od 150 miliona evra, ali to neće dobiti, to je već sada jasno. Ipak, može se naći rešenje.

Juventus je spreman da ponudi igrača u razmenu, a to bi mogli da budu Miralem Pjanić ili Daglas Košta.

Nije samo Juventus zainteresovan za Pogbu, tu su Real i PSŽ, ali reklo bi se da Juve ima prednost u odnosu na ostale zbog dobrih odnosa sa Pogbom.

Aleks Sandro i Blez Matuidi su takođe u opciji za razmenu, ali je sve to pitanje koliko je Junajted zainteresovan za ove fudbalere.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 29.04.2020
14:28

On ce u Resl, posto real kupuje krseve od igraca! Real je kupovao sve i svasta, sad ima cak jedanaest a mozda i vise za prodaju! Zidan ga zeli, Perez ga zeli, kao sto su kupili Hazara a on nije idigra ni pet utskmica ko i Pogba, zato ce on u Resl!

avatar
StefMU
Tuesday, 28.04.2020
23:55

Po statistici se i ne bi bas reklo da je najbolji fudbal igrao u Juventusu.
Covek dosao za 100 milki u klub pa su svi ocekivali od njega, kako jje i on to sam rekao. da daje mnogo vise golova, asistencija i da jos brani golove.. Jednostavno radi ono sto je radio u Juveu i zasta je placen.

avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 28.04.2020
23:28

Ako Juventus zaista toliko zeli Pogbu morace da plati onoliko za koliko su ga utrpali Junajtedu,a zamjena tipa Pjanic,Kosta,Sandro,Matuidi,od toga nema nista ,gomilanje prosjecnih igraca je i dovelo Junajted u ovu situaciju( sad ne znaju kako ih se rjesiti) ako moras kupovati bolje je platiti recimo Embapea 300 miliona nego dovesti sve gore navedene igrace za 200 miliona,Junajted ima i previse prosjecnih ,naj popularniji klub na svijetu sa preko milijardu fanova zasluzuje samo naj bolje!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 28.04.2020
23:02

Igrac + kes , ali ko i koliko ?

avatar
RocknRolla
Tuesday, 28.04.2020
22:56

Aaaaa 150 miliona za igraca koji nema pet utakmica ove sezone u nogama i koji jedva ceka da ode iz kluba? Pjanic i 30 ili Kosta i 30.

avatar
The Red Army
Wednesday, 29.04.2020
11:10

Pa onda ne mora ni da ide iz kluba, ima jos dve godine ugovora neka odigra jos jednu sezonu pa ce opet lagano za stotku da ode, zasto, zato sto je najbolji veznjak na svetu ili bar u top3, a mozda se i predomisli kad vidi sta ce solsker da napravi sledece godine sa brunom, sancom i ostalima koji dodju 😝

avatar
RocknRolla
Thursday, 30.04.2020
04:32

Ovo je vise bilo upuceno ovima sto pisu ovakve tekstove koje su naucna fantastika a sve manje realnost. Ne osecaj se prozvanim na svaki moj komentar, nema smisla stvarati tenziju bez razloga.

avatar
sasha mufc
Wednesday, 29.04.2020
14:15

Izvini rajola nismo te prepoznali :)))

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 28.04.2020
22:02

Ima samo jedan plan(pitanje je i dali Junajted zeli sada da proda P.P) a to je ovaj:Fabrizio Romano: "Why would #mufc let Paul Pogba leave in this moment, with a lower price than €100m? It's impossible. Manchester United say 'Okay, you want Pogba? You have to pay for Pogba'.

avatar
RocknRolla
Thursday, 30.04.2020
04:30

And Pogba than says, I dont want to play for this club anymore,this is torture what they do to me and i will be injured next two years and i will left the club like a free agent. Every serious club would not allow to have a unhappy player,so his sale is only solution of course for reasonable money. Ovo je analiza strucnih ljudi koji se bave analizom trzista i koji tvrde da tvrdoglavost Pogbe i Junajteda ne moze nista dobro doneti.