Pobuna u svlačionici PSŽ, visi Tuhel, razlog je Nejmar?!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.09.2020.
08:38
Izvor: Sportske.net

Francuski mediji tvrde da je Nemac izgubio poverenje igrača. Sinoć ga spasao zemljak, ali to nije promenilo stvari...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je posle prave drame sinoć dobio prvi meč u sezoni.

Naime, uspeli su da dobiju Mec u nadoknadi sa devet igrača, strelac je bio Dreksler. Da li je on spasao kožu zemljaku videćemo u narednom periodu, poznato je da Leonardo ne voli sadašnjeg trenera i da bi želeo da angažuje Alegrija.

Ali, nije mogao da ga smeni pošto je PSŽ igrao finale Lige šampiona.

No, sada su se pukotine pojavile među igračima. Francuski mediji tvrde da je većina nezadovoljna, da sumnjaju u Tuhela, da uspehe pripisuju sebi, odnosno individualnom kvalitetu igrača, a u šali kažu da im se svaka taktika svodi na to da dodaju loptu Nejmaru, kako znaju i umeju.

Koliko ima istine u svemu videćemo, korona i kasni kraj sezone, praktično ulazak u novu bez odmora će tek koštati PSŽ, no, niko ne dovodi u pitanje odbranu krune.

Priča se i da je Tuhel nezadovoljan prelaznim rokom, tačnije mantrom kluba da nema kupovina bez prodaja.

U ovom trenutku PSŽ je daleko od štopera i veznog igrača, priča se o Genduziju, mada su u Parizu to demantovali, a Leonard je probao da razgovara sa Lilom oko Sumarea koji je dete PSŽ, igrao je u drugom timu, a onda otišao pre tri godine u Lil i potpuno se afirmisao.

Što se defanzivca tiče, Kulibali ne želi u Francusku, nema rešenja na tržištu, osim eventualne kupovine Škrinjara, mada Inter traži veliki novac. Jedna od varijanti je da Markinjoš igra isključivo kao komandant odbrane, pošto je prikazao sjajne partije kao vezista, ali odlaskom Tijaga Silve sada nema rešenja.

Baner 8

I Leonardo je na udaru medija jer nije produžio ugovor kapitenu, a i procenjuje se da je kupovina Ikardija bačen novac...

Stvari je dodatno pogoršala najava Mbapea da odlazi, a mnogi smatraju da je na odluku uticalo to što je u senci Nejmara koga Tuhel vidi kao ključnog igrača ekipe...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 17.09.2020
16:14

PSZ poco da posrce od kad je seo u fotelji Sportskig direktora brazilsc Leonardo, on dovodi sve neki krs od igraca, mnogi odose koji nisu hteli da produze ugovore, Leonardo dovodi sve neke lose igrace, sad ugovori da na pozajmicu dodje krilni igrac iz Rome, on je dugo u tomi i nema medzo zato sto je los igrac i bio je na pozajmicu u spaniji u Valenciji i oni su ga pre vremena vratili romi, a ovaj ga dovodi u PSZ! PSZ ce da prodje sa Leonardom kao sto je barca prosla sa francuzem koji je bio sportski direktor, koji je isto dovodio sve neki krs od igraca! PSZ mira da menja trenera i Leonarda i da kupi dobre obranbene igrace, ako misli da konkurise u ligi i u evropi!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 17.09.2020
13:33

Od finala do pakla , Totenhem pa P$G

avatar
Nemanjici
Thursday, 17.09.2020
11:00

Vise sa ovim izivljavanjima ko je veca zvezda i ko je u cijoj senci...Oni bre nisu normalni. Komleksasi

avatar
Amalainter
Thursday, 17.09.2020
10:35

U PSZ da su pametni pustili bi Nejmara niz vodu-jos dok mogu izvuci dobre pare,kupiti Skrinjara koliko da kosta..dati Di Mariji i Mbapeu prostora a Icardija gurnuti napred..igrali bi bolje nego ovako-istu gresku prave kao barselona sa forsiranjem Mesija

avatar
Mirjevac
Thursday, 17.09.2020
16:06

Videlo se u prvoj utakmici kako je proso PSZ bez igranja Nejmara, u drugoj ih je sudija unistio! Sinoc se videlo da su mrtvi bez Nejmara! Sta to fali Barceloni sa Mesijem, barca je izgubila od velikog kluba id Bajerna, barca bi bila prva u ligi da nisu sudije i Var pomagali realu, barca je zavrsila na drugom mestu! Barca nije imala dobre trenere, ova dva zadnja trenera su je zakopali a ne Medi, treneri bivdi dobiju jedne od naj boljih igraca a oni neznu sta ce sa njima, to je upropastili barcu a i spanske sudije! Sto se tice LS Barca je izgubila u polufinale, a to je uspeh da doguras do polufinale pored bezbroj odlicnih klubova! Mesi je sa barcom osvojio mnogo trofeja i nekoliko lige sampiona i dve triplike, samo da znas!

avatar
Amalainter
Friday, 18.09.2020
14:05

Uspeh je izgubiti sa 8 golova..hahaha..niko nike ni rekao da je Mesi los-nego da ne znaju drugacije da igraju samo na njega..
PSZ ima puno vrhunskih igraca-treba to koristiti a ne dodavati Nejmaru..