Počinje sezona trošenja - Ovo je Murinjov plan!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.12.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Prvi je izgleda štoper koji će koštati oko 50 miliona evra...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Iako je Žoze Murinjo izjavio da neće kupovati, u slučaju da svi igrači ostanu, to je bilo dvosmisleno. Mediji Engleskoj insistiraju da je tražio novog štopera, da želi Diopa iz Vest Hema koji košta oko 50 miliona evra.

Na listi želja su još Žerson, vezista Flamenga, kao i napadač Reala Vinisijus Žunior. Ovaj drugi je teška meta, ali u klubu će probati da prodaju Eriksena Realu, šest meseci pre isteka ugovora, ali i da eventualno pokušaju da dovedu talentovanog napadača kao deo sporazuma.

Osim Eriksena, klub bi mogli da napuste otpisani Vanajama kao i Deni Rouz. Što se tiče Vertongena, veruje se da bi mogao da potpiše novi ugovor, ali dolazak Diopa bi verovatno to promenio.

Ono što je sigurno Moura ostaje, Murinjo smatra da može da ga iskoristi, a prema dogovoru sa Levijem, Portugalac će većinu sredstava od prodaja moći da uloži u nove igrače, na leto.

On i dalje ubeđuje Eriksena da potpiše novi ugovor, ali za tako nešto gotovo da nema nikakve šanse.

U svakom slučaju, stiže vreme trošenja, pred dolazak, Murinjo je dobio obećanje da će moći da ojača tim na ključnim pozicijama u odbrani, kao i da dovede još jednog napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 23.12.2019
00:08

Eriksen za Vinisijusa - krš za krša.

avatar
koma73
Sunday, 22.12.2019
13:05

Klasika, spucaće 300 miliona eura, a posle će mu biti kriv zaivač trave, ekonom, trener kondicije i slično. Prežvakana priča prežvakanog trenera.

avatar
Nemanjici
Sunday, 22.12.2019
12:42

Krece Levom da se gori kesa

avatar
noockey
Sunday, 22.12.2019
12:21

Nosta ovde zoze ne moze uraditi. Mislim da je poketino iscedio sve sto je moglo. Ovde novi igraci ne donose napredak jer se ekipa nije dugo menjala