Pogba otpao, "bela lista" od tri Francuza!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.04.2020.
09:01
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su neke stvari više nego jasne kada je u pitanju namera Zidana da promeni vezni red...

AP Photo/Daniel Cole
AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Real Madrid traži još jednog vezistu. Otpao je izgleda Pogba, jedan od razloga je novac koji traži Junajted, drugi procena da već imaju sličan tim igrača i da bi Kazemiro trebalo da dobije zamenu.

Fede Valverde se nametnuo, ali ni on nije razbijač kao Brazilac, pa je Zidan napravio listu od trojice fudbalera.

Dvoumi se samo oko toga da li da dovede mlađeg ili iskusnijeg Francuza.

N'Golo Kante je bio svojevremeno predložen od skauta Reala, ali su u klubu ocenili da nije atraktivan i da ne bi prodavao dresove, pa je otišao u Leste, ostalo je legenda.

Sada bi mogao da napusti Čelsi, želi ga i Juve, a Real ima dilemu. Da li da kupi Kantea ili da uloži u klince, pominju se Kamavinga iz Rena i Sumare iz Lila.

Baner


Ono što ide u prilog mlađim Francuzima je što ne bi morali odmha u vatru, tačnije, bilo bi dovoljno vremena da stasavaju i dobijaju šansu povremeno, Kante bi jasno tražio da igra.

Ko će ostati iz sadašnjeg tima?

Valverde i Kazemiro su sigurni, verovatno i Kros, još nije jasna situacija oko Modrića. Fabijan Ruiz je meta, ali Odegard se vraća, pa nema mesta za sve. Rodrigez i Isko bi trebalo da napuste klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Tuesday, 14.04.2020
12:53

Za Kamavingu ima vremena,tek ima 17 godina a Pogba bi bio resenje uz dolazak Ruiza ili Van Der Beka,Odegard je zatrazio od Reala da mu omoguci da ispuni dvogodisnju pozajmicu u Sosijedadu jer zeli da se sto bolje privikne na ligu,decko razmislja jako zrelo i ne zeli da mu brzopletost unisti karijeru, bice strasan igrac od njega. Real treba da vrati Lunina,Reguliona,Hakimija,da prodaju Bejla,Hamesa,Iska,Marijana,Modrica,Odriazolu i da dovedu Pogbu i Ruiza,na zimu da dovedu Halanda.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 15.04.2020
21:32

Ma kakav pogba... rizična kupovina iz više aspekata, sumnjiva forma, kvalitet, loš odnos prema klubu, sklon svadjama, kontraverzan menadžer a pored svega skup... i sigurno neće ispuniti potencijal veznjaka svetske klase

avatar
The_Matrix
Tuesday, 14.04.2020
11:22

Hahahha, cudo bi bilo da neki tekst prodje bez "zeli ga i juve" 🤣🤣🤣🤣🤣

avatar
Offside
Tuesday, 14.04.2020
11:20

Nama ne treba niko nov u sredini.Ako je dogovor sa DeBekom napravljen a vraca se Martin stace nam jos jedan igrac?Treba pojacati odbranu koja dosta skripi a treba krenuti u potraznju za Ramosovom zamenom.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 14.04.2020
10:16

Kamavinga dolazi sigurno...

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 14.04.2020
09:27

Ja bi iskreno volio da vidim Kantea u nekoj drugoj ligi. Meni jedan od najdražih igrača.