Pogba zove druga iz Junajteda

Autor: Stevan Milovanović
sreda 25.02.2015.
12:15
Izvor: Sportske.net

Navijačima Junajteda se sigurno neće dopasti izjava mladog igrača.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Mladi fudbaler Junajteda, Andreas Pereira, govorio je o svojoj karijeri za italijanske medije. Nakon spekulacija o mogućem prelasku u PSV na kraju sezone, 19-godišnji fudbaler nije krio želju da pređe u neki od najboljih timova Serije A.

"Svi znaju da je Juventus veliki klub. Više puta sam razgovarao sa Pogbom, koji mi je veoma dobar prijatelj. Rekao mi je da bih sigurno bio zadovoljan u Torinu.", izjavio je mladi fudbaler za italijanske medije.

"Međutim, trenutno imam ugovor sa Junajtedom, i moj menadžer želi dobro da proceni svaku ponudu koja stigne.", dodao je fudbaler sredine terena.

"Naravno da poznajem Seriju A i rado bih igrao za neki od najjačih italijanskih timova. Još zanimljivije bi bilo ako bih zajedno sa Pogbom u timu. Ali, još uvek nisam ništa odlučio.", zaključio je Pereira.

andreas pereira-600-20150225112552

Izgleda da mladog fudbalera uopšte ne interesuju navijači Junajteda, već mu je bitnije da ga povezuju sa što više klubova i da se njegovo ime što više provlači kroz medije. Kakva su vaša mišljenja?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 25.02.2015
14:28

Pa ima 19godina a igra za under21, kad pogleda da u timu krilo igra veznog, vezni igra napadaca, napadac sredinu, preostaje mu da bezi