Pojačanje od 70 miliona završava lekarski, koji su sledeći potezi Junajteda?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 13.07.2021.
10:15
Izvor: Sportske.net

Čekali su ga veoma dugo.

EPA-EFE/MARTIN ROSE
EPA-EFE/MARTIN ROSE

Povezane vesti

Engleski reprezentativac Džejdon Sančo danas će obaviti medicinski pregled pre nego što bude predstavljen kao novo pojačanje Mančester junajteda.

Velikan sa "Old Traforda" je nedavno ozvaničio dolazak sjajnog ofanzivca, koji može da pokriva i pozicije na krilima, ali i organizatora igre. Posle dugih pregovora, konačno su se "našli" sa Borusijom Dortmund i platili 73 miliona funti za njegov transfer.

Sada je neophodno da nastave sa "krpljenjem rupa" za novu sezonu u kojoj žele da napadnu premijerligaški trofej.

U pregovorima su sa Rafaelom Varanom i Real Madridom u vezi sa transferom Francuza. Njegova pozicija na "Santjago Bernabeuu" nije stabilna, ali bi Madriđani, naročito nakon odlaska Serhija Ramosa mogli dobro da razmisle i zadrže ga u belom dresu. 

Pozicija golmana je diskutabilna i pominje se da bi David de Hea mogao da bude pušten ukoliko dođe odgovarajuća ponuda za njega. Kakav strmoglavi pad za jednog od, do skora, najboljih golmana sveta. Din Henderson jeste dobijao prednost prošle sezone, ali i njegove partije su bile promenljive. No, deluje da će on ipak ostati "broj jedan". 

Ono što najviše zanima "crvene đavole" je šta će odlučiti Pol Pogba. Preneli smo nedavno da će aktuelna nedelja biti krucijalna za dve strane, budući da se Pogba nalazi na međi - da li potpisati novi ugovor sa Junajtedom ili otići u Pari Sen Žermen. 

Od toga će umnogome zavisiti dalji tok prelaznog roka za klub iz crvenog dela Mančestera.

Samim tim, prema projekcijama, ukoliko Pogba ostane, a Varan zaista dođe, tim koji bi Ole Gunar Solskjer mogao da ima na raspolaganju jeste sledeći:

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke