Poker moćnih stao u red, sada je jasno, Srbin je rešenje za Solskjera?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.11.2020.
09:05
Izvor: Sportske.net

Izgleda da nas u januaru čeka veliki transfer, ko će pre do sjajnog štopera.

EPA-EFE/Fredrik Varfjell
EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Povezane vesti

Nikola Milenković i dalje nije potpisao ugovor sa Fiorentinom, a izgleda da i neće. Do kraja mu je ostalo dvadesetak meseci i mnogi veruju da je januar poslednji trenutak da napune kasu.

Poznato je da Inter hoće Blekija, ali problem je što ne mogu da prodaju Škrinjara, u ovom trenutku nemaju da ulože 40 miliona evra koliko traže "Toskanci". Milan čeka zimu, ako šansa za titulu bude realna, Pioli smatra da bi srpski reprezentativac bio poslednji kamenčić u mozaiku za "Skudeto".

Fiorentina ćuti, menadžer Ramadani letos nije uspeo da nađe dogovor, a u igru su ušla dva velikana.

Jedan je Atletiko Madrid, Simeone želi da ojača odbranu, a drugi Mančester Junajted.

Da li bi Solskjer mogao da dočeka pojačanje, drugo je pitanje, ali je jasno da Junajted sa ovom odbranom neće stići. Jedna varijanta je Upamekano, ali se priča da on čeka Real, odnosno da ima najavu da bi mogao da bude zamena za Ramosa u budućnosti, a Junajted bi mogao da uloži 40 miliona i dovede trećeg štopera. Doduše imaju ih šest na raspolaganju, ali Džons i Roho su van tima, Baji je stalno povređen, Tuanzebe po mnogima nije kvalitez za klub, mada nije loše delovao u nekim mečevima.

baner 18

Za Milenkovića bi odlazak u PL bio velika šansa, mada videćemo, on ćuti, diplomatski ponavlja da razmišlja samo o Fiorentini, ali jasno je da je došlo vreme za veći klub.

Koji, ostaje da vidimo, možda već ove zime...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 02.11.2020
20:55

Pa ko će ako neće Srbin da bude rešenje? Mi smo "gromade" u fudbalu! Jao novinari, baš me nasmejete. Ajde, objavite komentar ako imate petlju.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 02.11.2020
12:19

Ja se nadam da ce odabrati pametno .. Milan !

avatar
Grobbelaar
Monday, 02.11.2020
11:51

Tuanzebe itekako ima kvalitet za l tim, medjutim očigledno je da OGS nema dovoljno smelosti da izbaci jednog od nezamenljivog dvojca!? lsto kao što ne vidi (ili ne želi da vidi) da Bruno i Pogba ne mogu zajedno, kao i da Daniel James prosto nije kvalitet dostojan kluba. lma u ovoj ekipi dovoljno "štofa" za visok plasman, medjutim mora pod hitno nešto radikalno menjati. Za početak da se Pogba preseli na klupu, a van de Beek dobije šansu poveže par utakmica...

avatar
Bato C.
Monday, 02.11.2020
11:10

Dečko vredi svaki Evro koji neko izdvoji za njega!