Poketino napravio listu, četiri ili pet novih "Pevaca"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.06.2019.
12:15
Izvor: Sportske.net

Otpustiće najmanje sedam igrača, tačnije prodati nekolicinu, želi da podmladi tim. Ali, hoće li Levi izdvojiti novac?

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Maurisio Poketino je nagovestio da je uslov da ostane to da Totenhemn posle par godina uloži u ekipu. I najbolji igrači su uz njega, tako na primer, golman Ljoris kaže da ovaj tim nije programiran za velike stvari, poput osvajanja Lige šampiona.

Šta će se dešavati u Severnom Londonu.

Poketino je čuvenoj škrtici, predsedniku Danijelu Leviju predao spisao, na njemu je nekoliko imena koje vidi kao neophodne u narednoj sezoni.

Tu su Sesenjon iz Fulama, Ndombele iz Liona ili Lo Selso iz Betisa u veznom redu. Nisu odustali ni od Zahe, manje realna varijanta je Nikolo Zaniolo iz Rome.

"Pevci" imaju dogovor sa Andre Gomešom, ali treba naći zajednički jezik sa Barsom, na spisku su kao alternative Džek Griliš iz Aston Vile i Doni van de Bek koji je odigrao sjajnu sezonu u Ajaksu.

Od nabrojanih, najmanje četvorica bi trebalo da stignu u klub, ako ode Tripije u Juve ili Napoli, onda će se Poketino ustremiti na Van-Bisaku iz Palasa, koga hoće Junajted.

Ali, treba se osloboditi prekobrojnih i popuniti kasu, Aldreveireld može da ide za tridesetak miliona, ima klauzulu, mesta nema za Ljorentea, Vanijamu, Jansena, verovatno i Denija Rouza.

Ostaje pitanje oko Eriksena, Levi se sastao sa Realom, nije odstupio, traži 100 miliona za Danca kome ističe ugovor u leto 2020. Ako ode i glavni ideolog igre, Poketino će tražiti najmanje tri igrača u veznom redu, pa bi ovo moglo da bude leto velikih promena u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
15:35

Ndombele sigurno nece u Tottenham, sigurno da ce u neki jaci tim a svakako oni i nebi platili 70-80mil.

avatar
Monday, 03.06.2019
13:50

Ja se njem u divim ako ostaje,ja bih odustao od Totenhema prosto tu je visa sila gubitnicka aura kluba,da sam na mestu Poketina resio bi se mmentalno Eriksena i Alija,i doveo bukvalno nove bekove.....

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 03.06.2019
12:59

To ce ih verovatno i zakopati. Ekipe koje tokom leta promene veliki broj igraca retko kada uspeju da ponove rezultate iz prethodnih sezona.
Mozda se van de bek ne snadje, mozda gomes ponovi igre iz barselone... Ko to zna? A mozda i osvoje PL

avatar
LFC 19-ta
Monday, 03.06.2019
12:35

Kao veliki fan Totenhama svih ovih godina, moram reci da bi najjace pojacanje za Tottenham bio da prodaju Dele Ali-ja prvog i to da plate drugom da ga uzmu. Znaci Ali i poklon! Cijelo me vrijeme cudi lose igranje Engleske repke n svjetskom, mladi jaki brzi, ali kako kad desetku izigrava Dele Ali? Znaci dzabe + 20 miliona bih castio ekipu ko hoce Dele Ali-ja!!!