Poketinov uslov Mančesteru jeste makar jedan od ove petorice!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.11.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Maurisio Poketino bi mogao da preuzme Mančester junajted, tačnije, jedan je od trenera koji se najčešće pominju kao potencijalni naslednici Ole Gunara Solskjera.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Mediji pomno prate svaki poraz Mančester junajteda, lovci su na Ole Gunara Solskjera koji ima problem na početku ove sezone.

Golovi koje je Mančester junajted primio u Turskoj protiv Bašakšehira govore da se nešto ne radi kako treba, odbrana je pravila greške koje se ne smeju dozvoljavati ni klubovima u daleko nižim stepenima takmičenja.

Maurisio Poketino je čovek koji se najčešće pominje kao realno rešenje za Mančester junajted i favorit je i na kladionicama.

"Miror" nam danas donosi priču o petorici fudbalera koje on postavlja kao uslov upravi, želeo bi makar jednog od igrača koji su uglavnom zvezde svojih timova.

Prvi je Hari Kejn, superzvezda engleskog fudbala i čovek kojeg je Poketino praktično progurao do visina, drugi je, naravno, Džejdon Sančo, treći Dele Ali iz Totenhema koji je takođe miljenik Poketina, četvrti Filipe Kutinjo koji dobija minute u Barseloni i koji bi mogao da se vrati u Premijer ligu gde je nosio dres Liverpula. Peti je Kalidu Kulibali, štoper je po mnogima neophodan ekipi Mančester junajteda imajući u vidu slabu formu i Megvajera, između ostalih.

Dolazak jednog od pomenutih u januaru mesecu bi bilo veliko iznenađenje, ali odmah treba otpisati Kejna jer je praktično nemoguće da će ga Murinjo tek tako pustiti.

Ostali?

Ništa nije nemoguće...

Baner



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Saturday, 07.11.2020
17:30

KULIBALI je realna meta...ostalo hmmm tesko xD

avatar
Barbosa7
Saturday, 07.11.2020
12:11

Dele Ali laka meta ali ne znam umijesto koga bi igrao teško bi zauzeo mijesto Rašfordu ili Brunu ista stvar je sa Kutinjom.

avatar
Amalainter
Saturday, 07.11.2020
11:25

Sve je nemoguce.. 😂

avatar
Man united
Saturday, 07.11.2020
10:33

Шта ће му Деле Али? Ај што игра позицију у којој је Манчестер попуњен, него за њега нема места ни у Тотенхему. Ако је истина, ово је зицер за Глејзере. Довешће му Алија јер је убедљиво најјефтинија опција. Не верујем да је Поћетино толико глуп.