Poklon od Deda Mraza - Barsa od luzera do apsolutnog pobednika!

Autor: Milovan Longinov
sreda 07.10.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Na kraju - još bolje?!

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je naizgled "luzer" poslednjeg dana prelaznog roka, pošto nije uspela da dovede ni Memfisa Depaja ni Erika Garsiju, ali ipak nije sve tako crno.

Sutradan, po završetku prelaznog roka, otkriveno je da Barselona jednostavno nije smela da dovede nijednog od njih, jer je "prekardašila" budžet za plate i imala bi problem kod La Lige. Lion je već sredio papirologiju za transfer, pristao na smanjenje obeštećenja, a ono će biti još manje u januaru.

Navodno, Barsa će u januaru ispuniti obećanje i dovešće Depaja, koji je odbio sve druge ponude, a Lionu će pripasti minimalno obeštećenje, do 10 miliona evra, pošto bi na leto mogao da ode besplatno.

Istovremeno, stigla je i informacija da je Erik Garsija poručio Sitiju da je razočaran što ga nisu pustili da ostvari san i vrati se u Barselonu, a doveli su dvojicu štopera ovog leta, te da će on i na zimu biti otvoren da se vrati na Kamp Nou.

Siti će u januaru takođe biti primoran da pusti Garsiju za minimalno obeštećenje, u suprotnom, od juna će biti slobodan da se preseli na Kamp Nou.

Katalonski mediji sada "likuju" i pozdravljaju potez uprave Barselone, koja će na ovaj način, već za 85 dana, kada počne zimski prelazni rok, dobiti dva ogromna pojačanja na novogodišnjem popustu.

Prevedeno - umesto da ih je Barsa platila u paketu 45 miliona (25 je tražio Lion, 20 Siti), Depaj i Garsija će doći za sumu između 15 i 20 miliona evra.

Baner 2

Ljudi, ovo se upravo dešava!!! 🤫 KAKO??? 👀

Posted by Sportske.net on Tuesday, 6 October 2020

Ljudi, ovo se upravo dešava!!! 🤫 KAKO??? 👀

Posted by Sportske.net on Tuesday, 6 October 2020

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 07.10.2020
23:01

Da pitam vas iz Sportske. net, dali ste vi glupi ili umobolni kad ste juce pisali da je barca pogresila sto nije kupila ove igrace, da je barca toliko lose poslovala sad oko ovog prelaznog roka i drvlje i kamenje na barcu! Dok danas pisete i hfalite barcu za istu stvar da je dobro ucinila! Bogami bez uvreda ali mislim da vi nemate dve veze o cemu i sta pisete! Vi peepisujete iz spanskih portala i od oonih koji su brci prvrzeni i koji pisu vs naj gore o realu i onih realovih portala koji su privrzeni realu i pisu sve naj gore o barcii, a viste ili glupi ili ne svhfatate ddaa je sve to netacno i da se tu brukate! Pogledjte samo koliko ste neistine pisaali naa vasem portalu o svim klubocvima, pa ce da e uverite da ja ne gesim kad kazem da ste ili glupi ili nesto drugo!

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 07.10.2020
19:23

Posle dosta godina 3će mesto

avatar
Amalainter
Wednesday, 07.10.2020
11:48

Ovi sto pisu za sportske.net su sigurno navijaci barselonete.. 😂

avatar
P. S.
Wednesday, 07.10.2020
11:31

A može to još bolje: sačekaju do leta, dovedu Depaja i plate ga tačno onoliko koliko su zaradili od prodaje Suareza, a u dolazak Garsije ulože sav novac zarađen od prodaje Rafinje i ostane im kompletna zarada od prodaje Rakitića (1.5m€) i Vidala (0.5m€).

avatar
Mangus
Wednesday, 07.10.2020
11:27

A do zime ko ziv ko mrtav ...

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 07.10.2020
11:13

Sve to zavisi od dvije stvari - ako Pike i Lengle budu zdravi i Dembele zdrav i u formi, mogli bi, bez problema, da se trkaju sa ovakvim Realom do zimskog prelaznog roka. Ako to ne bude slucaj, bice vec 10-ak bodova u zaostatku...

avatar
Mirjevac
Wednesday, 07.10.2020
22:49

Dali si ti gledaao realove sadasnje utakmice, da mu sudije i Var nusu pomogle real bi vec sada bio iza baarce bar tri ili cetri boda, da je barci dosudjen penal nad Mesijem protiv Sevilje u 93 minutu, kad je Var opomenuo sudiju, ali sudija navijac Reala nije hteo da pogleda snimak i nista nije dosudio! Barca je startovala odlicno i mnogo bolje od reala, real je ispusena lula kad mu moraju sudije i Var pomazu!

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 09.10.2020
08:44

Gledao sam, donekle je tacno sto si pisao, uz to su i pogubljeni, traze ekipu i formaciju, ali Real sa ovom ekipom ima potencijal za vise, Barsa ne.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 07.10.2020
10:48

Apsolutni pobednik hahahaahaahahahahaaaa

avatar
Mirjevac
Wednesday, 07.10.2020
22:56

Barca naravno da je dobila, vrlo brzo ce zimski prelazni rok doci i ti igraci ce moci da pregovaraaju kao slobodni igraci a barca momentlno ima dobre igrace i dobro je startovala i nigde nije izgubila! Pogledaj samo koji je krs tvoj Juventus doveo i koje krseve mora da placa a da oni ne igraju!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 07.10.2020
10:33

Gubitnici su kako god da okrenes, njima nije napad problem vec odbrana

avatar
Mirjevac
Wednesday, 07.10.2020
22:54

Po cemu gubitnici, kad su dobro startovali sezonu, imaju odbranu solidnu, sa nekoliko mladih dobrih igraca i sa Pikeom sa kim su mnogo sto sta osvajali, Pike ima zamenu, Lengle je mlad igrac i on ce drugaacije da igra pod vodstvom Kumana, imaju i jos jednog mladog iz B tima, tako da barca se dobro pojacala pre ovog prelaznog roka, podmladila tim, stare igrace je u vecini prodala, opstali su samo tri starija igraca, ono je sve mlado! Real skoro da nijednog igraca nije kupio i u cemuje sad to baarca izgubila?