Pomama za klincima, Liverpul i Real kupuju u Francuskoj!

Autor: Stefan Matić
utorak 17.12.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net

Giganti misle na svoju budućnost.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

"Redsi" večeras igraju meč Karabao kupa sa Aston Vilom a sutra započinje Svetsko klupsko prvenstvo gde će šampion Evrope igrati u polufinalnoj utakmici sa Monterejem. Jasno je da će večeras sa Vilom igrati klinci, dok će Salah, Mane, Firmino i ostali nastupati u Dohi.

Engleski mediji javljaju da premijerligaši razmišljaju o mladiću iz Tuluza kako bi osnažili rotaciju. Meta je osamnaestogodišnji Matje Gonsalves koji igra na poziciji levog beka. L'Ekip tvrdi da bi ponuda mogla biti upućena već u januaru, jasno je da Klop nema pravu, prirodnu zamenu za Robertsona umesto univerzalnog Milnera.

Sa druge strane Madriđani će imati dosta većih problema da dođu do svoje želje.

Reč je zvezdi u nastajanju, fudbaleru Rena Eduardu Kamavingi. Sedamnaestogodišnjak je tokom vikenda postigao i gol koji je doneo pobedu nad Lionom u Ligi 1, bio je to njegov prvi seniorski gol. Mladi vezni igrač je neizostavan u Renu, Francuzi su stavili cenu od čak sto miliona evra na svog akademca.

Kamavinga

Pored Reala, za Kamavingu se interesuju još Mančester Junajted i Barselona, nema sumnje da će mladi Kamavinga biti zvezda predstojećih prelaznih rokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Tuesday, 17.12.2019
14:22

Mislim da je Liverpul kaparisao levog beka iz Koventrija, Al videcemo!