Posle svega, Konte dobija svog miljenika?

Autor: Stefan Matić
subota 08.02.2020.
11:07
Izvor: Sportske.net

Čileanac prenosi dobre informacije za "neroazure".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Šta god da je tražio, Konte je dobio od Intera.

"Neroazuri" su bili veoma aktivni u prethodna dva prelazna roka, to daje rezultate pošto Inter nastavlja trku sa Juventusom u domaćem prvenstvu. Sutra se igra veliki derbi Madonine, za očekivati je da i najnovije pojačanje Kristijan Eriksen startuje  na "Đuzepe Meaci".

Ivan Zamorano, čovek koji je nosi dres Intera pet sezona najavljuje dolazak sunarodnika.

"Sančez nije mnogo igrao u Mančesteru, što znači da nije stigao u najboljoj formi. Voleo bih da Aleksis ostane u Milanu, pošto će od juna imati još jednog sunarodnika pored sebe. Recimo da sam optimističan da ću gledati dva Čileanca u Interu naredne sezone, imam neke privilegovan informacije po tom pitanju. Svi znamo šta Vidal predstavlja za Kontea, siguran sam da će Inter uspeti u junu da ga dovede iz Barselone", izjavio je legendarni Čileanac.

Vidal ima ugovor na još godinu i po dana sa Barselonom, ali deluje da će na leto uslediti rastanak sa Blaugranom i povratak u Seriju A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 11.02.2020
00:34
avatar
Žarko Petrović
Sunday, 09.02.2020
17:01

Vidal bi pomogao svakom klubu jer je neumoran, njegov kraj karijere ce se pribliziti kad krenu da ga muce povrede. Ne bih voleo da ga proda Barselona, ali kad vec ne igra toliko zna se da ce otici u Inter samo ako se ne protive dolasku Lautara Martineza

avatar
Amalainter
Saturday, 08.02.2020
12:45

Da nije malo kasno? Treba se okrenuti mladjim igracima,eventualno ako dodje sa sitne pare, 20 miliona sigurno nece tada vredeti

avatar
Don Luciano
Saturday, 08.02.2020
12:42

Godina 2040:U interu ubedjeni da Vidal dolazi na ljeto!