Poslužite se! Ovi igrači su slobodni, velike su zvezde, šteta što "Večiti" ne mogu da ih priušte!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 08.10.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Ima još sjajnih slobodnih igrača na tržištu...

EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA
EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

Povezane vesti

Prelazni rok je završen, ali samo za igrače pod ugovorima. Sa druge strane, oni koji su slobodni i dalje mogu da potpišu mada u Engleskoj recimo imaju još nedelju dana da registruju nove igrače.

Ko je slobodan?

Izgleda da je najviše špiceva, prvo ime koje pada na pamet je Mario Mandžukić koji je završio arapsku odiseju, pominjan je prvo kao pojačanje Fiorentine, pa je bio na pragu Lokomotive, međutim, tvrdi da su Rusi probali da ga prevare.

U Engleskoj Deni Vlebek je bez kluba, Votford posle ispadanja nije mogao da mu plaća 100 000 funti nedeljno, sporazumno su raskinuli ugovor, sada bi nekadašnji fudbaler Junajteda i Arsenala mogao da igra za manji novac, ali ponuda nema.

Staridž je izdržao kaznu zbog legalnog klađenja, njega je Trabzon nakon suspenzije otpustio, platio je kaznu oko 200 000 evra. Bivši fudbaler Liverpula ima 31 godinu, još može da igra, ako je spreman, na vrhunskom nivou, ali moraće da se zadovolji mnogo manjim novcem, povezuju ga sa klubovima iz donjeg doma u Seriji A.

I Vilšir ima platu 100 000 funti nedeljno, tačnije imao je, Vest Hem ga je otpustio, Mojes ne računa na njega, bivši reprezentativac Engleske je ogorčen, nije povređen, smatra da nije zaslužio takav odnos.

Alešandre Pato cilja novi dolazak u Evropu, sećate se Milana i Čelsija? "Patka" su povrede sprečile da napravi više, u avgustu je dobio otkaz od Sao Paula. Ima 31 godinu, da li i veliki motiv.

Baner 5

Mario Baloteli svakog leta potpada pod "poslednju šansu", loše se završilo u Breši. Rajola radi na transferu, Turci su odustali, priča se o Vasku de Gami, htela ga je i Đenova, ali je njegova plata velika prepreka.

Šinđi Kagava je veliko ime, ali je posle Saragose spreman izgleda da se vrati u Japan, a Samir Nasri je otpušten iz Anderlehta. Posle Sitija, bio je u Sevilji, Antaliji, Vest Hemu i u Belgiji, ima ponovo ponude iz Turske, ali je i dalje prilično skup iako ima 33 godine.Još jedan Francuz, Kabaj, bivši igrač Njukasla, PSŽ i Palasa je slobodan, igrao je za Sent Etjen prošle sezone, ima mnogo iskustva, ali i 35 godina.

Nikoga od ovih igrača sebi ne mogu da priušte srpski klubovi, iako bi imali mnogo benefita, ali plate su im misaona imenica za Balkan...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Thursday, 08.10.2020
13:10

Od svih ovih u najjacim ligama i to mozda moze da igra Mandzukic kao neka opcija sa klupe. Ostali igraci za druge i trece lige, bez obzira koliko su nekada talentovani i dobri bili.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
12:53

Tatarusanu- Kalulu, Kjer, ?, Dalo- Selemekers, Tonali, Diaz, Hauge- Ibrahimovic, Rebic. 4-4-2

avatar
Axel
Thursday, 08.10.2020
17:20

tim za 5 mjesto

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 10.10.2020
09:01

Slazem se, ali, to nije prvi tim.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
11:27

I Abate je slobodan :-D Ben Arfa ide u Bordo.