Potvrda iz kluba, Roma sprema osvetu Kataloncima!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.09.2020.
23:39
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo novi preokret i osveta Rimljana?!

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Ne znamo koliko se sećate, ali mi ćemo vas podsetiti na jednu ludu priču od pre dva leta. Malkom je dogovorio sve uslove sa Romom, koja je, baš kao i Bordo, zvanično potvrdila transfer, a onda je Barselona bukvalno preotela Brazilca.

On je bio na putu ka aerodromu, navijači su ga čekali u Rimu i verovali da će biti nova zvezda, ali je Erik Abidal pozvao njegovog agenta, ponudio mu bolje uslove, a ponudu Bordou povećao za samo milion. Brazilac je momentalno odlučio da iskoristi životnu priliku i umesto u Rim, sutradan je otputovao u Barselonu.

Rimljani to nikada nisu oprostili Kataloncima i sada su im možda spremili osvetu. Predsednik Liona Žan Mišel Ola javno je potvrdio da je Roma kontaktirala francuski klub i da želi Memfisa Depaja!

Već danima pišemo da će Depaj biti novi napadač Barselone, on je velika želja Ronalda Kumana, koji ga je preporodio u reprezentaciji Holandije, ali je sada sve neizvesno. Pre svega i zbog toga što Barselona ponovo želi da pokuša da dovede Lautara Martineza (više o tome OVDE), pa Roma to želi da iskoristi.

"Istina je da Ronald Kuman želi Depaja u Barseloni, ali to nije jedina ponuda. Roma takođe želi Depaja i spremna je da pregovara", rekao je Ola.

Depaj je ušao u poslednju godinu ugovora i Lion će morati da ga proda ovog leta ako želi da zaradi od njegove prodaje. Spekuliše se da bi Lion pustio Holanđanin za sumu između 25 i 30 miliona evra.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 07.09.2020
09:50

Pa sigruno Depay nece u Romu

avatar
JC\'90
Monday, 07.09.2020
04:28

Al Depaj zeli u Barsu, kakva Roma

avatar
Rise up
Monday, 07.09.2020
01:07

Depaj je fantastican fudbaler mada Barseloni nije potreban, evo imaju Fatija. Bolje im je da dovedu normalnog stopera.

avatar
Mirjevac
Monday, 07.09.2020
00:20

Koja bre glupa osveta koji bakraci, igraca kupuje onaj koji plati vise i koji daje bolje uslove, tako je bilo i sa ovim igracem kojeg je navodno barca otela, ona ga je kupila a ne otela! Sad to isto vazi iza Romu ako bolje plati igraca i ponudimu bolje uslove Depaj ce da ode u Romu ane u barcu i tu nema ljutnje, tako da ti vasi naslovi su nekako sta da kazem odredite sami!

avatar
Barca4ever
Monday, 07.09.2020
17:36

Ima nesto sto se zove prestiz. Neko ce pre igrati za Barsu, Real, Bajern, Liverpul i Celzi za duplo manje para nego u nekom drugom klubu. Nije sve u novcu, ne zovu takvi klubovi 2 put.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 09.09.2020
17:17

Ima i tiga, alo toga je sve manje para probija sve zidove prestize! Na primer Nejmara je PSZ otkupio sa klauzulom od 222 miliona i ako ga barca nije htela proda ali oni su imali pare i platili otkupnu klauzulu i tu nema ljutnje, hicu reci da je BRca mnogo veci klub od PSZ ali para vrti gde burgija nece! Fudbal se uvek vrtro oko novca ili oko privilegija tako ce uvek biti i ko vise plati taj neka ima igraca, nema ljutnje!