Povratak "otpisanog" u London, Simeone gubi napadača?

Autor: Stefan Matić
nedelja 30.06.2019.
20:58
Izvor: Sportske.net

Englezi imaju opciju ranijeg povratka u ugovoru sa Špancima.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Atletiko Madrid ove sezone ima svakojake probleme, prvo su imali odlazak maltene celog odbrambenog zida ispred Jana Oblaka, ali su uspeli i više nego efikasno da nadoknade odlaske igrača poput Godina i Ernandeza.

Sada predstoji rešavanje problema u samom napadu madridskog kluba. Čeka se dan ozvaničenja odlaska Grizmana, Francuz će izvesno put Barselone, njegove velike želje.

Stiže Žoao Feliks iz Benfike, ali sada se pojavio novi problem za Simeonea.

Prema pisanju španskog AS-a Čelsi razmišlja da vrati Alvaro Moratu godinu dana ranije sa njegove dvogodišnje pozajmice u Madridu.

"Plavci" nemaju pravo da dovode igrače u narednom prelaznom roku a kubure sa napadačima, mada "Jorgandžije" mogu sprečiti ovo, mada koštaće ih skupo.

Morata

Simeone može da plati 55 miliona evra i aktivira otkupnu klauzulu u dogovoru sa Čelsijem.

Sada ostaje pitanje da li Argentinac smatra Španca vitalnim za svoj tim, mada uzimajući u obzir probleme sa efikasnošću i ponašanjem Dijega Košte, Simeone možda i nema drugu opciju za poziciju broj devet "Jorgandžija".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Monday, 01.07.2019
00:30

Hahahahaha cuvaj se premijer ligo, stize najbolji strelac!

avatar
Kokorayko
Sunday, 30.06.2019
22:49

Chelsea, nema nikakve sanse bez Hazarda I sa Lampardom koji je smesan sa trenerskim znanjem u odnosu na Sarija. Relno je neko 6-7 mesto. To je krajnji domet bez ozbiljne zamene za Hazarda I dobrog trenera.

avatar
Z
Sunday, 30.06.2019
21:21

Treba da vratimo Abrahama iz Vile i da mu damo sansu....furati klince, pokusati da se uradi mesto ali sto je bitnije - proveriti da li Odoi, Abraham, Kristijansen, RLC, Zuma mogu da igraju na zadovoljavajucem nivou....tu je i mali Pulisic koji mora da se navikne....svakako mlad roster

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 30.06.2019
22:48

Treba napraviti dobar spoj mladosti i iskustva, po meni idealan odnos 5 mladih i 6 iskusnih i prekaljenih igraca koji ce usmeravati i davati podrsku mladjima u prvoj postavi. Za Moratu u takvom timu nema mesta, trenutno Celsi nema luksuz da podnese njegove promasaje.

avatar
Sunday, 30.06.2019
21:09

Kazu da je glavni razlog povratka,to sto ga Lampard zeli nazad....