Poznata Mertensova sudbina, uskoro i zvanično!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.06.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Puno se pisalo o Belgijancu.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Dris Mertens je u januaru bio meta Čelsija, ali je ipak ostao u Napulju.

Ugovor sa klubom sa "San Paola" mu ističe na kraju sezone, pa se osnovano spekulisalo da će ovog leta promeniti sredinu.

Inter je navodno bio spreman da ga preseli u svoje redove, kao i još par klubova iz vrha italijanskog fudbala, ali izgleda da Belgijanac neće menjati sredinu.

To je potvrdio i sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli, koji je izjavio da će uskoro sve biti i zvanično objavljeno.

"Mertens je pokazao koliko mu je stalo do ovog dresa i uskoro ćemo ozvaničniti produžetak saradnje sa njim", jasan je Đuntoli.

Dakle, Mertens će po svemu sudeći vrlo brzo postati najbolji strelac u istoriji Napolija, kako je trenutno izjednačen sa Hamšikom na samom vrhu.

Derbi baner

Kao i Mertensu, aktuelna saradnja sa klubom ističe i Hoseu Kaljehonu, ali sa Špancem je drugačija situacija.

Bivši fudbaler Reala ima ponude Valensije i Sevilje da se vrati u domovinu, a Đuntoli je istakao da se još nije odlučio.

"On još nije odlučio. Ovo je njegov dom i Kaljehon će nas obavestiti šta je odlučio", dodao je sportski direktor Napolija.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
krsta94
Sunday, 07.06.2020
22:49

Koliko ja vidim u Celzi dolaze Verner,Kulibali,Sanco,Mertens,Cilvel,Cakir. Ma pola evrope.Ja mislim da malo preterujete sa svim ovim vestim,ali ajde.To je ipak samo moje misljenje.