Pre bi gajio svinje nego trenirao Barsu, ali sada drži ključeve prelaznog roka Blaugrane u svojim rukama?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.05.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ne mora pomoć prijatelja, može da bude u pitanju i neko ko ih ne voli, ali u ovom trenutku bi mogao da bude dragocen za katalonske transfer planove.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Zanimljivo gledište, na neki način sudbina Barsinog prelaznog roka zavisi od Maurisija Poketina.

Zna se da Argentinac ne voli "blaugranu", on je igrao i trenirao Espanjol i na bilo kakva pitanja u vezi sa treniranjem Barselone uvek imao isti odgovor.

"Barselona? Veliki klub, grad je moja druga kuća, ostavio sam mnogo prijatelja, većina navija za Barselonu. Ali da njih treniram? Nikada, to bi bila izdaja moje karijere", kaže Argentinac.

On je u jednoj izjavio bio vrlo slikovit.

"Pre bi se vratio na porodičnu farmu, da se bavim poljoprivredom i gajim svinje u Santa Feu nego što bih vodio Barselonu. Nije ovo ništa protiv kluba, ali ja nosim Espanjol u srcu
", rekao je nekadašnji trener Totenhema.

Ali, sada na neki način, kako pišu španski mediji drži ključ Barsinog prelaznog roka u rukama. Naime, Katalonci su blizu dogovora sa Interom, sada se pominju 60 miliona i dva igrača, Vidal i možda Firpo, ili 90 plus jedan fudbaler, jasno napadač je ključ prelaznog roka.

Ali, svim silama žele i Nejmara, Mesi pritiska klub, Brazilac je spreman da se odrekne ogromnog novca, no Barsa mora da prodaje kako bi skupila novac za obeštećenje.

Najveću pomoć bi mogla da dobije od Poketina.

Baner stoni tenis


Naime, bivši trener Totenhema ima pred sobom ponudu Njukasla koji čeka nove vlasnike, prebogate Saudijce, oni žele da ga načine trećim najplaćenijim trenerom sveta, iza Simeonea i Gvardiole.

Ali, kao dokaz da će biti napravljen jak tim, Poketino želi Kutinja. Hteo ga je i u Totenhemu, dovođenje Brazilca bi pokazalo rivalima u PL da Njukasl postaje veliki igrač na pijaci.

Sa 80 miliona evra od Kutinja, koga Bajern neće otkupiti, jasno je da bi Barsa bila bližu dovođenju Nejmara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
18:20

Ovo nema veze ni sa Poketinom niti da on drzi kljuceve, Kljuceve drze inter i barca, naravno i Lautar i igrac ili igraci iz barce koji bi isli u zamenu! Kutinjo nece nigde bar tako kaze trener barce Setien! Sve su ovo nagadjanja, ova nagadjanja ne prijaju ni interu ni barci, ali ima onih koji ne vole ta dva kluba i zato serviraju ta netacna nagadjanja! Sve je do intera i barce!

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 05.05.2020
14:01

Kao da u Interu transferi zavese od Kontea, a ne od Marote. Pa nije Marota budala da ceni 2 igrača kao što su Fripo i Vidal ukupno preko 50 miliona. ili svakog od njih, a posebno Vidala preko 20...

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 05.05.2020
13:17

Odrali su Barsu i za Kutinja, Dembelea, Grizmana...neka ih i Inter rascerupa za Lautara. Bice ista prica kao i sa prethodnim, ne mogu ga uklopiti sa Mesijem.

avatar
Tuesday, 05.05.2020
11:59

40 miliona + Kutinjo i Vidal za Lautara je najpravednija trampa. Semedo i Firpo su prosek, Alenja je neiskusan i nepotreban tu pored Eriksena, Sensija, Barele i Brozovića.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 05.05.2020
15:58

Interu ne treba Coutinho ništa jer već imaju Eriksena za tu poziciju, a njihovi drugi vezni igrači moraju biti defanzivno dobri što Coutinho nije.
Sa druge strane Coutinho ne može na krilo jer Inter igra formaciju sa Wing-back igračima, a Coutinho to ne može nikako da igra

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
16:53

Ti iz Atletika ne teba ni rec da kazes za barcini igraci, kad ste zadnji put pobedili Barcu! Koji ste vi klub kad vam je naj vredniji igrac“ trener Dimeone! Svi ovi barcini igraci koje si ti naveo, Dimeone bi ih idma uzo da igraju kod njega, ali oni nece, slab i mali klub! Simeone hoce Raketica, a Raketc je slabiji od svi ovi koje si ti spomenuo! Mozda si zaboravio da su ti igraci koje ti spominjes da su slabi izbacili inter iz LS! Neki od njih du pobedjivali Atletiko i to bas vise puta! Ti igraci koje si naveo su svi bolji od interovih!