Premijerligaši "izvisili", Real izbrojao 50 miliona za prvo letnje pojačanje!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 10.04.2022.
09:36
Izvor: Sportske.net

"Kraljevski klub" spreman da uloži veliki novac.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Monako je već decenijama veliki rasadnik talenata, kada ga ne naprave, onda ga prepoznaju i otkupe od drugih klubova taman na vreme kako bi napravili višestruku zaradu.

Slično će biti i sa defanzivnim vezistom Orelijenom Čuamenijem koji je stigao iz Bordoa za 18 miliona evra, a sada "kneževi" očekuju prihod od čak 50 miliona prilikom njegove prodaje.

Za 22-godišnjeg reprezentativca Francuske zainteresovali su se brojni evropski klubovi poput Čelsija i Liverpula, ali prema pisanju Asa, Čuameni je u ovom trenutku najbliži dolasku u Real Madrid ovog leta.

Njega bi u Realu dočekala prava mala francuska "kolonija" koju čine Karim Benzema, Ferlan Mendi i Eduardo Kamavinga koji igra na identičnoj poziciji.

Ipak, godine Tonija Krosa i Luke Modrića upalile su "lampicu" na Santijago Bernabeu, pa klub želi da što pre obezbedi dugoročne zamene za ključne igrače.

Čuameni je odigrao čak 43 utakmice u dosadašnjem toku sezone u svim takmičenjima, postigao je tri gola i na to dodao dve asistencije.

U dresu reprezentacije Francuske, nastupao je osam puta i postigao jedan gol.

Realov najveći rival Barselona gostuje danas Levanteu, "blaugrana" je umela da ispusti bodova na ovom gostovanju, ali Ćavijeva ekipa nalazi se u odličnoj formi. Treba probati prelaz na pobedu Barse, admiral.bet je za vas spremio veoma bogatu ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke