Preokret? Da li je ovo novi napadač Mančester Junajteda?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 04.08.2019.
20:36
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se Solskjer predomislio...

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Čeka se da Paulo Dibala da odgovor, ali za sada nema pomaka, on će sutra, zajedno sa Aleksom Sandrom proći lekarske preglede i pojaviti se na treningu Juventusa.

Prema informacijama iz Italije i dalje je skeptičan,  ne ide mu se iz Juventusa, a i Solskjer se navodno ohladio jer smatra da nema smisla dovoditi igrača, ako on ne želi i premišlja se da igra za klub.

No, hoće Mandžukića potreban mu je iskusan napadač, Juventus će pustiti Hrvata za mali novac, razlog jednostavan, žele da se oslobode njegovog ugovora.

Sa druge strane Mandžukić koji neće biti standardan u Juventusu naredne sezone ima ponudu od 6.5 miliona za tri godine, i to je veća plata od one u Juventusu.

Jasno, ide mu se, a ostaje zanimljivo videti šta će se desiti sa Lukakuom. Bez odlaska Dibale, Juve sigurno neće uložiti 85 miliona u Belgijanca, videćemo da li to znači da se Inter vraća u igru.

Bilo kako bilo, Dibala i dalje drži ključ, danas je Juve prodao Keana, žele Iguaina da pošalju u Romu, ali sada je pitanje da li bi ga pustili i da želi, jer Ikardi je rešio da ostane u Interu, a Fiorentina ne pušta Kjezu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 05.08.2019
13:38

Ocajna nam je transfer politika, Ed je bas glupko. PSG je bas doveo dobre igrace za mali novac sto je cudno za njih i BVB uz njih udradila fantasticno prelazni rok.

avatar
Darko0071
Sunday, 04.08.2019
23:27

Po meni onda bolje da ostave Lukakua

avatar
Maikelele33
Sunday, 04.08.2019
22:55

Mislim da je previse novca ulozeno u Megvajera iskreno nekako logicnije je bilo da kupe nekog jeftinijeg defanzivca jest da ima rupa u odbrani naravnoo ali preskupo za solidnog defanzivca ako su vec htjeli toliki novac trositi Kulibali je bio rjesenje a ovako ako ne dode Fernandes u veznom redu joss dzaba ovi ostali tranferi..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 04.08.2019
22:11

Ako dovedu Fernandesa I ne treba nam . Mislim da ce naci kompromis sa Interom oko Lukakua a Mandzukic ce odigrati tu sezonu, dve, kvalitet neosporno ima i nece se buniti da bude rezerva. Daje se prostor Grinvudu, Gomesu, Ghongu da sazru. Videcemo hoce li se dovoditi desno krilo, onaj iz Ajaksa il nekim cudom defanzivni vezni koji ne znam zasto se ne dovodi kad je I coravom jasno da smo tu bas tanki. Svi su ofazivni sem neprepoznatljivog Matketa I Mektominija koji je box to box. Prosto, nije se dovela Ererina zamena, bicemo mnogo busni tu.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 04.08.2019
21:49

Романо пише да Јунајтед размишља да се повуче,Дакер каже да већ јесу. Помиње се и да Интер спрема нову понуду.

avatar
Adi237
Sunday, 04.08.2019
21:28

Na zalost od junajteda nema nista ni iduce sezone teako da cemo biti i 6 a LS samo pusti san...pored dibale od kojeg su odustali ni fernandes nece doci tako da nas ceka gora sezona nego prosla.. bez igraca koji zna dati pas dzaba nam napadaci kad nece dobijati loptu da bi dali gol...pogba moze vuci to malo sam kad se povredi bice borba za opstanak a Ole ce popiti brzinski otkaz...svidjela mi se njegova vizija ali sad vidim da ni on ne zna sta radi ako misli da mu mata i matic grade napade gotovi smo nece dati ni 40 golova za citavu sezonu... svi vide da nema kreativca bez pogbe samo ovi u upravi znalci izmisljau i prave se pametni..na zalost jos crnji dani su nad junajtedom u iducoj sezoni.

avatar
Devil born 1878
Monday, 05.08.2019
01:12

Druze 5 dana do kraja roka ima, najveci transferi se odrade u poslednjem satu kamoli 5 dana, polako, doci ce bruno, tu je i mandzukic, bisaka, ko zna ovo za dibalu, svasta moze biti za 5 dana

avatar
Nebojša
Sunday, 04.08.2019
20:50

Mario ide za 16,5 mil. plata sa bonusima 7 mil. Dibala je zvanicno obavestio Juve da ostaje. Pitanje je da li je taj transfer uopšte i dogovaran ili je u pitanju "dil" da se navuce Inter, kako bi iskesirao trazeno. Meni je otpocetka delovalo tako. MU dobija trazenu cifru za Lukakua, a za uzvrat Juve se resio Marija.

avatar
Adi237
Sunday, 04.08.2019
21:05

Mogla bi biti neka igrica...mislim da ce sada fernades doci jer mi je bilo sumnjivo da krenu i po dibalu i fernandesa iako ne igraju iste pozicije ali radi ulozenog novca..jer doplata za dibalu bi bila oko 20 mil i za brunu oko 70 mil uz mekgvajera koji je 90 mil puno je to para za onog wudvorda...sad je moguce da lukaku bude prodat od tih para doveden mandzukic i jos dodato i doveden fernandes. Nekako mi je sad to realnije. Imaju jos 4 dana da rasciste ove sapunice ako ne dovedu fernandesa propali smo skroz jer ako bi se pogba povredio da nam matic i mata kreiraju napade to ce biti tragicno.

avatar
Adi237
Monday, 05.08.2019
12:08

Po natpisima selso je na pragu totenhema sto znaci jedno eriksen ide samo jos da vidimo gdje..po natpisima inpedijantea junajted zeli eriksena i poslat ce ponudu...ako to uspiju uraditi bice bolje nego sa brunom jer eriksen je provjereni igrac u PL..uskoro rasplet.

avatar
Nebojša
Sunday, 04.08.2019
23:28

Hah. Imamo isto misljenje, tebi lupaju pluseve, meni minuse. Inace, za ove neupucene, pogledajte izjavu Klaudija Zanijanija uzivo na TV Juventus, datu juce. Covek lepo kaze:" Juve nikada nije zanimao Lukaku. Cilj je da Inter potrosi sto vise vremena i novca."

avatar
Nebojša
Sunday, 04.08.2019
22:37

To i pisem. Lukaku bi bio rezerva. Isto to ce biti i Mario, ali kosta 65 mil manje, taman kolika je cena Bruna. Ovako je MU izvukao maksimum za Lukakua (juce Inter ponudio 80 mil) i resio Brzna. Za uzvrat se Juve resio Marija...za 2-3 dana ocekujem potpise sve trojice. Kasnije cemo videti kakava je igranka oko Ikardija.

avatar
Darko0071
Sunday, 04.08.2019
22:33

A ni Pereira me nije nesto odusevio u ovim pripremnim utakmicama