Preokret, klubovi u pregovorima, Ikardi već potpisao ugovor?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.04.2020.
23:48
Izvor: Sportske.net

Novi detalji u vezi argentinskog napadača.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Stigao je Mauri Ikardi u PSŽ minulog leta, francuski klub ga je doveo na pozajmicu sa pravom otkupa.

Za kratkoročnu saradnju platili su pet miliona evra, imaju opciju da ga na leto otkupe za 65.

Pojavile su se priče da "Sveci" neće iskoristiti opciju, kao i da sam fudbaler ima mogućnost da odbije mogućnost ostanka na "Parku prinčeva", ali Đanluka Di Marcio donosi nove informacije.

Naime, prema njegovim saznanjima, PSŽ je već neko vreme u razgovorima sa Interom, planiraju da ipak otkupe Argentinca od "Neroazura".

Ipak, žele da smanje dogovorenu klauzulu zbog finansijskih posledica koje će ostaviti prekid sezone i navodno su u Milanu spremni da pristanu na nešto manji novac, kako je izvesno da na svog bivšeg kapitena ne računaju.

Što se tiče priče da Ikardi ima opciju da odbije ostanak u "Gradu svetlosti", Di Marci prenosi da je Ikardi čak potpisao i nekakvu vrstu predugovora, koji bi ga vezao za klub u slučaju da prvak Francuske iskoristi opciju i otkupi njegov ugovor.

Bonus

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 16.04.2020
13:42

Mogli bi dobiti 60milki

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 16.04.2020
02:28

Ne verujem da ce Inter da smanjuje cenu za Ikardija, sto bi smanjio cenu. A nisam bas siguran da PSZ zeli da otkupi njegov ugovor i da Ikardi zeli da ostane u PSZ-u bice zaintersovanih mnogo klubova na leto za Ikardija, i ako je tako kao sto pise ako PSZ veruje u Ikatdija zasto rizikuje da ga izgubi zato sto zeli da smanji cenu otkupa. ne pije ova prica vode. ne poklapaju se neke stvari nikako.

avatar
No rules
Thursday, 16.04.2020
01:29

Nijedan nije imao niti ce imati klasu Ronalda. Meni je simbol kalca Batigol, zbog lojalnosti i smeka koji je davao Fiorentini. Bagio je legenda, ali obzirom da je igrao u 3 najveca tima Italije malo trofeja je uzeo. 2x calcio, po 1 kup i superkup.