Preokret - Zaboravljeni je ponovo aktuelan, Mesijeva želja će, ipak, biti ispunjena?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 06.09.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net

Jedan od najpouzdanijih izvora danas je plasirao novu ekskluzivu.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Redakcija portala Goal.com u Španiji uspela je jedina da dođe lično do Mesija i sa kapitenom Barselone uradi jedan od najvažnijih intervjua u istoriji fudbala. U petak je izašao intervju sa Mesijem koji je otvorio dušu i rekao sve što misli pre konačne odluke da ostane u Barseloni.

Danas je španska redakcija ovog portala prenela sledeće - Barselona kreće u totalnu ofanzivu na Lautara Martineza! Priča oko Argentinca prilično se stišala tokom sage oko Mesija, onda je u prvi plan isplivao Memfis Depaj, pa je Lautaro potpuno pao u drugi plan. Pre svega, Barselona nema novca da ga dovede, nije imala ni za aktivaciju klauzule do 15. jula kada je mogla da ga uzme za 111 miliona evra.

Goal ne otkriva šta će Barselona ponuditi, spekuliše se od ranije da može da izdvoji maksimalno 65 miliona evra i jednog igrača kao što su Žunior Firpo ili Žan Kler-Todibo.

Inače, Barselona će ove nedelje sesti za sto sa Luisom Suarezom, koji je dogovorio sve uslove sa Juventusom, potpisaće ugovor na dve godine uz platu od 10 miliona evra, ali Urugvajac zahteva da mu Katalonci isplate novac od poslednje godine ugovora.

Lautaro je ponovo iskočio u prvi plan kao njegova zamena, Mesi je i sam više puta "digao ruku" za svog saigrača iz reprezentacije, samo ostaje da vidimo po kojoj formuli Barselona može da ga dovede.

U ovom trenutku, deluje da je nemoguće da Barselona dovede Lautara, jer neće prodati nijednog "teškaša"...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke