Pri kraju smo, Juve bira jednog od ove petorice za Pjanića!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.05.2020.
18:13
Izvor: Sportske.net

Barselona i Juventus u završnoj fazi pregovora!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Miralem Pjanić je rekao "da", baš kao i Barselona i Juvetnus, ali je posao ostao na 75% pošto je Artur Melo odbio da se preseli u Torino.

Mauricio Sari je dao zeleno svetlo da pusti Pjanića i dobije Artura u menjaži igrač za igrača, ali je Brazilac stopirao trampu.

ESPN danas prenosi da je dogovor ipak i dalje blizu, Pjanić je već prihvatio ugovor Barselone na četiri godine, i samo čeka da Juventus prihvati jednog od petorice igrača za trampu.

ESPN danas otkriva da je Barselona umesto Artura, ponudila sledeće igrače - Artura Vidala, Ivana Rakitića, Karlesa Alenju, Nelsona Semeda i Žan-Kler Todiba!

Takođe, nije isključeno da u nekoj kombinaciji, Juventus dobije i dvojicu igrača u zamenu za reprezentativca BiH, ali je tako nešto u ovom trenutku malo verovatno.

Zanimljivo, ista ova imena se pominju i u potencijalnoj trampi sa Interom za Lautara Martineza, tako da će biti interesantno pratiti dalje pregovore.

Zamislite samo da i Inter i Juventus požele istog igrača u razmeni za Pjanića/Lautara...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 11.05.2020
22:41

Nismo normalni ako ovo uradimo .. Alenja ?! Sta je ovo , FM 2018 ???

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 12.05.2020
08:57

ne verujem da ce se odluciti za Alenju. To ce pre biti Semedo ili Rakitic.

avatar
Taribo West
Monday, 11.05.2020
18:45

Mislim da Barsa najozbiljnije računa na Artura pa su ga najverovatnije nagovorili da odbije Juve. Dobiće vrlo skoro novi, poboljšani ugovor... Smatram da je Barsa napravila dobar potez angažovanjem Pjanića jer je evidentno da je Rakitić u velikom padu forme i da im fali ozbiljan igrač u veznom redu...

avatar
Mirjevac
Monday, 11.05.2020
23:41

Bas tako, barci treba igrac u veznom redu, tu je i Buskets koji sve sporiji i u godinama je! Buskets i ranije nije bio bas brza li bio je odlican us voje naj bolje vreme! Pjanic je dobar igrac, ni on nije bas mlad ali moze jos koju sezonu da odradi! Juve neka bira, ima dva mlada igraca i od njih se mogu naprave dobri igraci!

avatar
JC\'90
Tuesday, 12.05.2020
09:03

Slazem se sa tobom. Artura i De Jonga ne bi smeli da prodaju, uz Buskeca i Pjanica bi to bio mocan vezni red. Po mom misljenju ni Kutinja ne bi trebali da prodaju, bolje Dembelea i Grizmana. A napad Kutinjo, Mesi i Lautaro. Suarez naravno da ostane. Odbrana Upamekano obavezno ako je moguce.