Pritisak na Aubu, odlazi iz Arsenala?

Autor: Stefan Matić
subota 11.04.2020.
17:37
Izvor: Sportske.net

Velika nepoznaninca oko sudbine napadača.

Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Pjer-Emerik Obamejang polako ulazi u poslednju godinu ugovora sa Arsenalom.

Arteta je izjavio kako će uraditi sve kako bi zadržao najboljeg igrača i ujedno kapitena u svom timu za narednu sezonu. Gabonac je navodno tražio nedeljna primanja veća i od Ozila, predsednik FS Gabona mu savetuje da razmisli o promeni sredine.

"Trenutno je u Arsenalu, do sada ništa nije osvojio, to je timski neuspeh. Ne želim da kažem da Arsenal nije ambiciozan, ali nemaju visoke ambicije poput nekih drugih klubova Evrope. Ako može da osigura ugovor sa nekim ambicioznijim klubom, zasigurno bi našao mesto za sebe", izjavio je Pjer Alan Mongengu.

Obamejang je u Arsenalu od januara 2018. godine za sumu od oko 65 miliona evra. Stigao je do finala Lige Evrope i Karabao kupa, ali je obe utakmice završio sa srebrnom medaljom.

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 11.04.2020
21:47

Bajern bi mu najbolje pogodovao, poznaje ligu, igrao bi desno... U spaniji prestar za Real, Barseloni ne treba takav profil, mozda Atletiko... Engleskoj Liverpul definitivno

avatar
Karambol
Saturday, 11.04.2020
19:53

Obamejang je jedan od najboljih napadaca na svetu,meni nije jasno samo sto ga Real nije doveo kad je i sam izjavljivao da mu je san da igra za Real i da je to dedi obecao pre njegove smrti. Decko je prava zver,resetao je u Dortmundu, sad u Arsenalu,ali problem je sto u Arsenalu ne moze sve sam, mislim da ovog leta treba definitivno napusti tobdzije ako zeli da osvoji neki trofej.