Propao Ikardijev transfer? Petorica napadača zavise od Maurita!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 23.05.2020.
14:46
Izvor: Sportske.net

Inter je odbio ponudu, iako nemaju baš mnogo manevarskog prostora. Ko bi sve mogao da ostane bez željenog angažmana, ako se Ikardi vrati u Milano?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Nema popusta, Maurito Ikardi se neće lako zadržati u PSŽ. Naime, Francuzi su, s obzirom na to da za bivšeg kapitena nema mesta u planovima Antonija Kontea za narednu sezonu.

Dogovor je bio otkup od 70 miliona evra, ali je Leonardo ponudio 50, plus 10 u bonusima. U Interu su odmah odbili, iako je navodno kroz redove PSŽ ponudio da ubedi Kavanija da ode u Inter.

Ali, Urugvajcu ističe ugovor, on sam odlučuje o svojoj sudbini, ne želi da se odrekne velikog novca, i dalje gleda ka Madridu, odnosno Atletiku, a u džepu ima Bekamovu ponudu da pojača novu franšizu iz Majamija.

Interu se žuri, problem je što, ako se Ikardi vrati u Milano, on je naprosto u situaciji da sedi na tribinama, klub ga neće, ima ugovor na dve godine, odbija neke varijante, nadajući se da će Inter popustiti i prodati ga Juventusu.

PSŽ je želeo čak da ga otkupi, menja za Pjanića i novac, ali Bosanac je već saopštio čelnicima Juventusa da želi jedino u Barselonu.

Juventus nema novac za Ikardija, niti bi platio 85 miliona koliko Inter traži najvećem rivalu, iako je on velika želja Sarija, ali i ljudi u klubu.

Ako, PSŽ ne otkupi Ikardija, propašće verovatno i transfer Kavanija u Inter, ali i Juventusov plan, oni će morati da se okrenu Raulu Himenezu ili Miliku, koji je opet preskup.

Jedna od varijanti je da ostane Iguain, ako ga Sari motiviše, odradi ugovor, a da onda koristeći se saradnjom sa Rajolom i bogatom provizijom privuku Halanda.

Juventus je prema Rajolinim rečima napravio neverovatnu grešku, hteo je da kupi Norvežanina od Salcburga i da ga pošalje u "B" tim koji igra po nedođijama u trećoj ligi.

Haland je odbio Juventus prošlog leta, iako je Molde pristao na ponudu jer je želeo minute i pokazalo se da je bio u pravu.

Bundesliga


Podsetimo, Inter će izgubiti Lautara Martineza, izmakao im je Mertens, kao i Žiru, njih dvojica su ostali u Napoliju, odnosno Čelsiju. Žele Kavanija, alternativa je Obamejang, a probaće da produže pozajmicu Aleksisa Sančeza. Treba im napadač, ali ako ne prodaju Ikardija stvari će biti veoma napete jer je on zaista persona non grata u klubu.

Dakle, moglo bi se reći da od Ikardija, odnosno raspleta, zavise Iguain, Kavani, Obamejang, Milik, Raul Himenez, pa na neki način i Haland, mada će on u leto 2021. moći da bira...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Saturday, 23.05.2020
20:14

Po kojoj bi se to logici moglo reći, crni Vlajko

avatar
The_Matrix
Saturday, 23.05.2020
16:57

Toliko ste puta pisali o Ikardiju i tome kako ce sigurno u juventus da nema broja. Eto ni jednom niste pogodili, a to traje 5 godina najmanje. Sada se vec bavite nagadjanje i predvidjanjem buducnosti. Lautaro je jos uvek igrac Intera, sve dok ne bude ponudjeno 111 miliona koliko je klauzula ili ne dodje ponuda koju Inter zeli on ce to i ostati. Takodje ne treba otpisati ni mogucnost da Ikardi ostane u klubu

avatar
Amalainter
Saturday, 23.05.2020
18:43

A ako bude tako da Icardi ostane,Inter nece menjati Lautara sigurno..trazice samo kes 111 miliona..ja bih iskreno voleo napad Icardi,Lukaku,Martinez..pa dogodine ko bude imao novac neka plati..