Prvi je potvrdio Grizmanov transfer i sada kaže: "au revoir Mbape!"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 12.04.2020.
09:18
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je samo pitanje trenutka i visine obeštećenja.

Beta/AP Photo/Christophe Ena
Beta/AP Photo/Christophe Ena

Povezane vesti

Kilijan Mbape zna svoj sledeći korak u karijeri, a to je - Real Madrid. Samo što je pandemija odložila i privremeno "pokvarila" ovaj posao, tvrdi i bivši igrač Pari Sen Žermena Žeremi Roten.

On se pozvao na izvore bliske klubu i za pouzdani Radio Monte Karlo otkrio da je posao stopiran, ali da je sasvim jasno da će Mbape otići kod Zinedina Zidana.

"Iz pouzdanih izvora znam da je transfer Kilijana Mbapea u Real Madrid bio praktično završena stvar. Ali onda se dogodilo sve ovo u svetu, pa su završni pregovori samo privremeno odloženi", rekao je Roten, koji je za PSŽ igrao od 2004. do 2009. godine.

Zanimljivo, madridski list As je sedmog aprila takođe plasirao informaciju iz svojih izvora da je Real sve podredio dolasku Mbapea i da je samo pitanje trenutka kada će doći. As je siguran da Mbape neće potpisati novi ugovor sa Pari Sen Žermenom, koji mu ističe 2022. godine. To je isto potvrdio i Roten.

"Ne postoji ni najmanja verovatnoća da Mbape potpiše novi ugovor sa Parižanima. Između njega i kluba postoji dogovor o rastanku ovog leta. Po mom mišljenju, samo je pitanje momenta kada će sve biti obelodanjeno", zaključio je uvereni Roten.

Bonus 10

Inače, koliko je ovo uverljiva izjava i pouzdan izvor, potvrđuje i to da je upravo Roten jedan od prvih otkrio da će Antoan Grizman pojačati Barselonu.

"Mogu da kažem iz pouzdanih izvora znam da će Grizman pojačati Barselonu narednog leta",
rekao je Roten mesecima pre realizacije transfera iz Atletiko Madrida.

Dakle, 99% da je sve tačno i za Mbapea, onaj 1% ostaje da se sve finišira i ništa ne izjalovi zbog pandemije... U Parizu se polako spremaju da kažu "au revoir" odnosno zbogom Mbapeu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 13.04.2020
00:18

Ovaj sto je pogodio za Grizmana, da ce da ode u barcu, pa to bi poogodio i neko koji nema dve veze o fudbalu! Naravno da se to znalo i mnogo pre da ce Grizman u barci, prvi dogovor se nije ostvario, zato sto je Grizman dugo bio u Atletiko i nije hteo tek samo da ode ko mufljuz, vec se hteo oduzi klubu, na nacin kako se oduzio, a to je sa novim ugovorom kojeg je barca posle platila 120 miliona, i eno niko u atletiku nije ljut na Grizmana, zato sto se on oduzio klubu! A taj Zeremi Roten je samo iz logike sve tpo oko Grizmana i barce reko! Mabape nece u real in ce u Barcu, posto je Mesi skoro izjavio da je on jedini igrac koji ga moze zameni i da ce on jedini biti koji ce posle njega biti naj bolji, tako da svi znamo da se mesijeva slusa i znamo da niko ne ce da odbije barcu! A to da ce on u real to su samo realova nagadjana!

avatar
RocknRolla
Tuesday, 14.04.2020
12:37

Hahahaha, al me nasmeja, pa Barselona nema para da pokrije njegovu platu a kamoli obestecenje koje trazi psz a uostalom Mbapeov idol je Kristijano Ronaldo i Real mu je klub iz snova,Barsa je tu samo nemi posmatrac. Ahahahha,Mesijeva se slusa xD Jedina druga opcija je Liverul ako Real kupi Manea.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
17:08

Mbape ima manju platu id Nejmara, Nejmar ima manju platu id Mesija! Cak i Ronaldo ima vecu platu id njega! Ja mislim da ce Mbape sve da iznenadi i eto njega u barci?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 12.04.2020
15:59

A Realu je ovo leglo padanje cijena kao budali samara...

avatar
RocknRolla
Sunday, 12.04.2020
15:54

Mbape i Nejmar buduca bitka za zlatnu loptu.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
17:06

Ali ne dok su u PSZ, ako odu u jace klubove to je moguce!

avatar
Offside
Sunday, 12.04.2020
13:46

Steta ali sta sada,najvaznije je da se sve ovo smiri.Misljenja sam da ce Mbape doci kod nas ovo leto jer mi se cini da Real ne mora da zuri sa kupovinom ni na jednoj drugoj poziciji sem u napadu.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
17:03

Cime da ga kupi real kad i on nema para? Smanjio plate kredit 500 miliona i cime da ga kupi kad i njemu ide pola dobita na plate, real se istrosio kupujuci ove mlade igrace koje sad vise od pla prodaje i kupio Hazara. To je negde oko 300 do 350 miliona, prosle sezone nista nije osvojio i novac nije doso! Tako da je real u losijoj finansijskoj situaciji od barce! Jedino sto je u barci losija uprava od realove! Moze da se desi da Mbape dodje pre u barci nego u real?

avatar
deki trbic
Sunday, 12.04.2020
10:07

Decko je igracina....sada kada se pogleda je i super za njega sto je presao u PSZ sa 19 god, a ne u Real, jer i tada je bio igracina ali mozda ne bi igrao kolko on zeli i kolko treba.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.04.2020
17:05

Da jest da igra dobro, ali da je igracina nije! Da im nebese Nejmar Dortmund bi izbacio, a gde je bio taj igracina sko je tako dobar kao sto ti rece kad jedva prodjose?

avatar
deki trbic
Tuesday, 14.04.2020
23:58

Vau u jednoj utakmici nije pokazao, ali zapitaj se ko je vodio Francusku do titule na SP , nije sigurno Grizman ili neko drugi...on zajedno sa Kanteom

avatar
Sunday, 12.04.2020
09:49

Nije Žeremi nego Žerom, a čovek će mnogo više ostati upamćen po svojim igrama u Monaku jer je prosto fascinantno i neverovatno ono što je on radio 2003/04...

avatar
Amalainter
Sunday, 12.04.2020
09:35

Od njega ce krenuti novi Galakticni Real..
Finansijski najisplativiji igrac danasnjice ubedljivo..