PSŽ bi sada prihvatio ono što je odbio prošlog leta za Nejmara, ali odlazak u Seriju A je nemoguć!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 14.05.2020.
12:35
Izvor: Sportske.net

Sigurno da su se sada stvari promenile, mediji pišu o pregovorima Nejmarovog oca sa najvećim klubom u Italiji, ali ovo deluje kao nemoguća misija...

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Italijanski mediji, valjda u nedostatku fudbala obnavaljaju informacije o transferima, prema tvrdnjama na Apeninima, Nejmarov otac je ponovo razgovarao sa ljudima iz Juventusa, odnosno Fabiom Paratatićijem.

Prošle godine je Juve želeo Nejmara, više iz marketinških nego fudbalskih razloga, mada bi svakako bio veliko pojačanje. Italijani su nudili 100 miliona evra, plus Dibalu, a plan je bio da deo ugovora Brazilca plate sponzori, kao što je slučaj i u Parizu.

Međutim, PSŽ tada nije želeo ni da razgovara, Dibala je imao lošu sezonu iza sebe, a ni Nejmar, osim u finišu prelaznog roka kada je već bio očajan jer je shvatio da od Barse nema ništa, bilo je razgovora na tu temu.

Ali sada?

Navodno, Juventus je ponovo spreman da uključi Dibalu, možda i De Šilja u razmenu, kako bi doveo Nejmara, samo ova vest zvuči nestvarno da bi bila istinita.

Prvo, Juve se sada neće odreći Dibale ni po koju cenu, nude mu doživotni ugovor, a čak i kada bi PSŽ pristao da u razmenu dobije neke druge igrače, recimo De Šilja i nekoga od štopera (zanima ih Demiral), nema šanse da Juventus posle gubitaka zbog pandemije plati Nejmaru ni približnu platu onoj koju ima u Parizu. Podsetimo, Ronaldo igra za 30 miliona godišnje, čak i kad bi Brazilac smanjio apetite, ponovo bi bilo previše, iako su porezi u Italiji manji.

Baner ispravka


Marketinški efekat bi bio ogroman, ali zamisliti Nejmara da se ponaša u Juventusovoj svlačionici kako se ponaša u PSŽ, zaista je nemoguće, pa ovaj transfer deluje kao naučna fantastika, mada bi verovatno sada PSŽ prihvatio novac i Dibalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 14.05.2020
19:18

Ovo je glupost iz dva razloga.
Prvi, juve je ozbiljan klub u kojem se nejmarove zavrzlame ne bi tolerisale.
Drugi, dibala je u formi zivota, decko sabija kako igra i sve je bolji uz cr-a. Zameniti ga za padavicara bi bila greska veka

avatar
amigo999
Thursday, 14.05.2020
18:54

Nejmar,Ikardi,Ronaldo bi bilo nesto...Mada ne volim Juve....

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 14.05.2020
14:15

Vi niste najveci klub, moj mesece!

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 14.05.2020
13:58

Sada mi ne prihvacamo novac i Nej za Dibala

avatar
BlueBoy84
Thursday, 14.05.2020
12:58

Nije lud PSG da prihvati Dibalu i 100 milki