PSŽ dovodi španski tandem, da li bi Verati mogao da bude bomba u "pet do 12"?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.08.2022.
16:47
Izvor: Sportske.net

Šta se krčka u Parizu?!

EPA-EFE/Mohammed Badra
EPA-EFE/Mohammed Badra

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen je neočekivano doveo Karlosa Solera, a uskoro će i Fabijana Ruiza!

Svi pouzdani izvori potvrdili su da je Valensija prihvatila ponudu Parižana od 18 miliona i dodatna četiri kroz bonuse, te da će Soler biti novi član Pari Sen Žermena.

Soler je u poslednjoj godini ugovora, nije želeo da potpiše novi i Valensija je bila primorana da sluša ponude za kapitena. Pominjali su se početkom leta Atletiko Madrid i Barselona, ali nije nikada došlo do konkretnih pregovora.

PSŽ je iskoristio situaciju i danas je završio kompletan posao, ali Soler neće biti poslednje  pojačanje.

Kristof Galtije je danas na konferenciji potvrdio da klub radi i na transferu Fabijana Ruiza iz Napolija, o čemu se spekuliše već neko vreme. 

Ruiz je takođe u poslednjoj godini ugovora, Napoli mora da ga proda i očekuje se da će obeštećenje biti oko 25 miliona evra.

U prevodu, PSŽ je završio zaista odličan španski tandem za nešto više od 40 miliona evra, a prethodno su stili i Renato Sančez i Vitinja. 

Leandro Paredes je na putu ka Juventusu, a sada može da se postavi otvoreno pitanje - da li će neko još otići u pet do 12 kada je PSŽ doveo neočekivano dvojicu veznih?!

Sporadično se pominje i to treba pomno pratiti, da bi iznenadni transfer mogao da bude - Marko Verati!

O čemu se radi?

Katalonski transfer guru Đerar Romero je početkom avgusta jedini plasirao informaciju da se u nekim menadžerskim krugovima povela ideja da Marko Verati zameni Bernarda Silvu u Mančester sitiju, a da u tom slučaju Portugalac ide u Barsu.

U Barsi i dalje veruju da je Silvin dolazak moguć, ali sada ćemo da vidimo pod kojim uslovima. Navodno, ako odu Obamejang, Depaj, Pjanić i Dest, Barsa će imati prostora za Silvinu platu i dovoljno novca za transfer.

Deluje zaista neverovatno da bi PSŽ mogao da se odrekne Veratija, ali s druge strane, zašto su onda došli i Renato Sančez, Vitinja, Soler i uskoro će i Fabijan Ruiz?!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke