PSŽ - Dva Brazilca menjaju Nejmara?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.07.2019.
20:12
Izvor: Sportske.net

Leonardo ima jasan plan, tipovao dvojicu ofanzivaca...

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Pari Sen Žermen će navodno tražiti Umtitija kao deo sporazuma za Nejmara, međutim Barselona nema četvrtog štopera, a i sam Francuz nije voljan da ode iz Katalonije.

Sa druge strane, Barsa je voljna da se oslobodi Kutinja, u tom slučaju, ponuda je 100 miliona evra i nekadašnji igrač Liverpula, koga su platili oko 160 sa bonusima.

On nema ništa protiv da ode, jer će teško dobiti šansu da igra, videćemo hoće li Leonardo tražiti veći novac. On ima ideju, da uz Kutinja, dovede još jednog Brazilca, u pitanju je Everton iz Gremija.

Želeo ga je dok je bio direktor u Milanu, ali je klub iz Porto Alegrea tražio 45 miliona evra za monka koji je bio igrač utakmice na finalu Kopa Amerike, postigao tri gola na takmičenju i osvojio titulu najboljeg strelca.

Sada bi cena mogla da bude veća, 23-godišnji Brazilac je privukao i Bajern, međutim veruje se da bi PSŽ mogao da mu ponudi veću platu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 09.07.2019
20:25

Stvarno je maksimalno odvratan.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 09.07.2019
20:25

ovo s Kutinjom I 100 mil mislim da odgovara bas svima I igracima I klubovima Ovo djeluje kao moguca opcija

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 09.07.2019
20:21

Evertonu svaka cast znam kada se o njemu pisalo prosle godine, mislio sam da i nije neki igrac. Ali sada je pokazao da je odlican i sigurno moze jos da napreduje,brz,dobar tehnicar,dribler i ima precizan sut. Steta bi bila po njega da zavrsi u PSG.