PSŽ - Leonardo povukao neočekivani potez, stigao jedan Italijan, čeka se drugi! Sledi razmena sa Arsenalom i šta još?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.09.2020.
12:11
Izvor: Sportske.net

Probudio se PSŽ, rešena pozicija desnog beka, prema poslednjim vestima iz Francuske.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

PSŽ će večeras, na startu sezone u Lens, pre velikog derbija protiv Marseja za vikend. Odloženi meč prvog kola igraju protiv povratnika u elitu, biće veoma zanimljivo jer su oslabljeni.

Naime, zbog korone, meč propuštaju Di Marija, Ikardi, Markinjoš, Nejmar, Mbape, Navas, Paredeš, Markinjoš i pridošlica Riko. Tuhel ima 20 igrača na raspolaganja, ali od startera, Kerera, Kimpembea, Kurzavu, Veratijs, Ereru kao i Drakslera koji će igrati možda i poslednji meč za klub.

Jer, Arsenal ga je ponudio Arsenalu, on je bio davnašnja želja Vengera, u zamenu bi prihvatio Genduzija na koga Arteta zbog ponašanja ne računa.

Nemac želi da igra, ali ako Arsenal ne može da mu garantuje ogromnu platu koju ima u Parizu, ne želi da ode.

Baner 6

Leonardo je našao pojačanje za desnu aut liniju, Menijea koji je napustio klub kao slobodan igrača zameniće Alesandro Florenci iz Rome. Ovaj iskusni igrač je bio na pozajmici u Valensiji, može da pokriva sve pozicije po desnoj strani, ali verovatno će igrati desnog beka. Pričalo se o Beljerinu, ali čini se da je preskup, ali i da Arsenal ne želi da ga pusti. Uz to, Španac bi radije u Barselonu.

Priče oko nekog napadača su utihnule, najverovatnije će ostati Čupo Moting, kao alternativa za Ikardija, mada ni Italijan ako igraju Di Marija, Nejmar i Mbape neće biti standardan.

On je i najskuplje pojačanje leta, 50 miliona plus bonusi su isplaćeni Interu za nekadašnjeg kapitena koji je grejao klupu u završnici Lige šampiona.



Traži se i dalje štoper, Kulibali je daleko, verovatno i Škrinjar, čeka se da Leonardo donese odluku, mada na vidiku nema nekih rešenja Moguće je da stigne neko iz francuske lige, ali prvo PSŽ mora da se oslobodi Paredesa, Drakslera, da uputi Hesea na novu pozajmicu.
< br>Recimo i da je Areola otišao u Fulam na pozajmicu, posle Reala, a da će, ako ne ostane Čupo Moting, Leonardo probati da dovede iz Kine još jednog bivšeg igrača Rome, El Šaravija. "Faraon" bi jasno bio alternativa, već je igrao u ligi za Monako, iskusan je i može da pomogne na više pozicija.

Tuhel je na konferenciji za medije pred put u Lens, odbacio mogućnost da stigne Kamavinga, Ren neće prodati svoj biser ovog leta, ni Realu, ni Pari Sen Žermenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Relić
Sunday, 13.09.2020
00:03

E aj procitajte bar tekst pre objave ok!?,
Jel realno takve greske da pravite

avatar
Mare91Inter
Thursday, 10.09.2020
15:06

Kad je Ikardi postao Italijan?

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 10.09.2020
14:01

Florenci je dobar

avatar
Johny_Quid
Thursday, 10.09.2020
13:24

Arsenal ga ponudio Arsenalu ...

avatar
Amalainter
Thursday, 10.09.2020
12:27

Paredes i Draksler za Skrinjara bilo bi extra..