PSŽ upozorio Zidana!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 07.11.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Teško će trener Madriđana do svog sunarodnika.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Protekle nedelje Francusku je uzdrmala izjava nekadašnjeg direktora Monaka, Vasiljeva, koji tvrdi da će Kilijan Mbape uskoro ostvariti svoj san i zaigrati za Real Madrid pored svog idola.

Rus ima kredibilnost zbog toga što je mladi napadač stasao u svetsku klasu dok je Vasiljev bio na funkciji u kneževini.

Mbape ima još samo dve godine ugovora sa Parižanima, igra u sjajnoj formi od kada se vratio iz povrede, ali je jasno da klub sa "Parka Prinčeva" ne želi tek tako da pusti svog najboljeg igrača.

Najavili su da mu sledi nova ponuda za produžetak ugovora po kojem će mu slediti duplirana primanja te će imati isti ugovor kao i Nejmar.

Cela situacija je naljutila čelnike PSŽ, posebno Leonarda koji zauzima poziciju sportskog direktora. Brazilac je bio jasan:

"Svi hoće, ali niko ne može. Dosadni su, ovo nije vreme da se priča o snovima. Mbape je važan igračza nas i ovo ne treba da ga ometa"


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 07.11.2019
21:54

Eh moji zamotuljci ode on na ljeto u Real kao da ce vas iko ista tada pitati jos ostaje samo pitanje koliko ce im novca leci i koliku ce dobit platu tamo.

avatar
Offside
Thursday, 07.11.2019
17:32

Sve je do zelje samog igraca a mislim da necu pogresiti ako kazem da je Mbapeova zelja da igra za nas Real.Ako PSG uzme LS (u sta sumnjam) mislim da bi Mbape mozda i ostao u suprotnom mislim da je on nas na leto.Kako god,mislim da je PSG-u pametnije da ga proda sada dok moze da uzme dobar novac nego da ceka da ga izgubi za dzabe,naravno ako Mbape nece da produzi ugovor.