Rabio na vratima, Juventus "žrtvuje" Francuza?

Autor: Stefan Matić
utorak 25.06.2019.
19:41
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion se upustio u koštac sa najbogatijim klubovima Evrope.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaler koji je bio na hlađenju maltene cele sezone je izvesno novi igrač "Stare dame", ovih dana se očekuje i zvanično saopštenje kluba oko akvizicije Adrijena Rabioaa, međutim Juventus je izgleda tek počeo transfer-leto.

Zauzimaju mesto favorita kada je u pitanju transfer De Lihta iz Ajaksa, čelnici "Stare dame" preko Mino Rajole uspevaju da ostanu u borbi za štoperom kojeg žarko žali i prebogati PSŽ. Ali uz velika izdavanja, Italijani će morati za posledicu imati i prodaje.

Po pisanju Gazete delo Sport, Monako je zakucao na vrata Juventusa. "Kneževi" se raspitaju oko dostupnosti Bleza Matuidija, tridesetdvogodišnjem neumornom defanzivnom veznom igraču je ostala jedna godina ugovora sa klubom iz Torina.

Blez Matuidi Andrea Beloti Torino Juventus

Čelnici francuskog kluba žele da pokažu da su i dalje tim broj dva u Ligi 1, iako su prošle sezone bili katastrofalni, dolazak Matuidija bi umirio navijače. Na "Alianc arenu" je već stigao Aron Remzi, izvesan je i dolazak Rabio. Za sada deluje da su samo Bentakur i Miralem Pjanić sigurni u sredini naredne sezone od stare garde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.06.2019
00:01

Mozda i ostane , ne verujem da bi prodali i njega i Kedira ...

avatar
MarioJ
Tuesday, 25.06.2019
21:08

Hvala Matudiju sjajan igrač neumorni trkač i požrtvovan igrač.