Radno u Romi - Ešli i Ukan stižu na preglede!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 06.07.2014.
20:28
Izvor: Sportske.net

Roma se nalazi pred potpisivanjem ugovora sa Ešlijem Kolom, pošto će nekadašnji reprezentativac Engleske pristići u Rim na medicinske preglede.

Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire
Beta/AP Photo/David Davies, PA Wire

Povezane vesti

Kao što smo i najavili, Roma će pokušati da bude ozbiljan konkurent Juventusu za titulu naredne godine pošto planiraju da se dobro pojačaju pred novu sezonu.

Naveli smo da je Ešli Kol pred potpisivanjem ugovora, a sada je to i definitivno pošto će on stići u ponedeljak na medicinske preglede, a nakon toga bi trebalo da potpiše ugovor.

Prema pisanjima italijanskih medija, ugovor bi trebalo da bude na dve godine.

Pored 33-ogodišnjeg Ešlija, u Rim je već pristigao Salih Ukan, dosadašnji fudbaler Fenerbahčea. On će, kao i Kol, obaviti lekarske preglede i ukoliko ih prođe potpisaće ugovor sa Romom, ali u okviru pozajmice. Pozajmica bi trajala 2 godine, uz opciju da Roma otkupi ugovor za 11 miliona evra. Ukan ima 20 godina i igra na poziciji veznog igrača.

Ovome nije kraj današnjim transfer vestima iz Rima.

Deandre Jedlin, reprezentativac SAD-a na Mundijalu u Brazilu, nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Romom. Vučica je u trci za ovog desnog beka pobedila Đenovu, a dolazak Amerikanca na preglede se očekuje narednih dana.

Roma se, izgleda, ne šali. Hoće li biti ozbiljan konkurent za titulu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke