Rajola ima ideju za Luku Jovića?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.04.2020.
09:53
Izvor: Sportske.net

Uvek kada se on umeša stvari se pokrenu sa mrtve tačke. Evo šta je sada smislio...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juče su Italijani i Španci pisali o eventualnom dolasku Luke Jovića u Milan. Real bi poslao napadača u Seriju A, ali bi ugradio klauzulu o otkupu njegovog ugovora, ako se vrati u nekadašnju formu.

Međutim, Milan na to ne pristaje, oni žele Jovića kome je cena navodno pala za duplo, ne bi da dođu u situaciju kao sa Rebićem koga su otkupili na dve godine, ali bez mogućnosti otkupa.

Mediji u ovom trenutku nisu naklonjeni Srbinu, rasprava u emisiji Kadena Ser o tome šta bi Real trebalo da učini na leto donela je zaključak da treba umesto Jovića da dovedu proverenog napadača, nekoga ko garantuje golove.

Sada se piše o eventualnoj razmeni koju gura Mino Rajola, da Donaruma ode u Real u zamenu za Jovića. Doduđe, italijanski golman to tim procenama više vredi na tržištu, ali odbija da produži ugovor, Milan će morati da ga proda, a ima i za milion veće primanja od Srbina.

Sad, mnogi će se zapitati šta će Realu golman?

Bonus 10


Postoji navodna priča da ni Zidan, a ni Perez nisu zadovoljni, da bi pristali da dovedu Donarumu, a da bi u tom slučaju Kurtoa bio logičan izbor Pari Sen Žermena koji traži golmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Wednesday, 29.04.2020
12:30

Ko pise ove tekstove?
1. Perez ne saradjuje sa Rajolom
2. Sta ce Realu Donaruma?